1 / 77

Om hotellet

Med et ophold ved Taj Samudra har du en base i hjertet af Colombo, kun få skridt fra Beira-søen og 6 minutters gang fra One Galle Face. Dette hotel ved stranden ligger 0,5 km fra Galle Face Green og 0,6 km fra St. Andrew's Scots Kirk Church. Føl dig hjemme i et af de 300 værelser, der indeholder minibar og LED-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bidet og badekåbe. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Beira-søen - 0,1 km
One Galle Face - 0,5 km
Galle Face Green - 0,5 km
Indiens højkommissariat - 0,5 km
St. Andrew's Scots Kirk Church - 0,6 km
Galle Face Green Natmarked - 0,7 km
Crescat Shoppingcenter - 0,8 km
Nawaloka Hospital - 0,9 km
Galle Face Strand - 1 km
Den Gamle Parlamentsbygning - 1,2 km
Den amerikanske ambassade i Colombo - 1,2 km
Bank of Ceylon-tårnet - 1,4 km
Colombo Centrum - 1,5 km
Talangama Wetland - 1,5 km
Colombo World Trade Center - 1,6 km

Den foretrukne lufthavn for Taj Samudra er Colombo (CMB-Bandaranaike Intl.) - 35,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom et konferencecenter og mødelokaler. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Hvis du leder efter rekreative muligheder, vil du kunne finde en udendørs pool, en sauna og et fitnesscenter. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Spis dig mæt i indiske retter på Navratna, som er en af dette hotels 7 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice døgnet rundt. Du kan også købe en snack på stedets kaffebar/café. Besøg baren/loungen eller baren ved poolen, og slap af med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 15 USD pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 147 USD pr. køretøj (varighed: retur, maks. antal personer: 3)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Op til 11 børn kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.
  • Gratis Wi-Fi på værelset er begrænset til 4 pr. enhed.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Taj Samudra

Adresse

Taj Samudra

Colombo, Sri Lanka

N 6.923063 E 79.847885

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger