1 / 42

Hotel Nikko Dalian

Nordlige Kina, Kina

Om hotellet

Med et ophold ved Hotel Nikko Dalian har du en base i hjertet af Dalian, kun 5 minutters kørsel fra Zhongshan-pladsen og Port of Dalian. Dette hotel 4 ligger 2,7 km fra Dalian Botanical Garden og 2,8 km fra Dalian International Conference Center. Føl dig hjemme i et af de 372 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder LCD-tv. Din seng har topmadras og er udstyret med dundyner og premium-sengetøj. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser og dybe badekar samt brusehoved med spredningseffekt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Zhongshan-pladsen - 0,7 km
Port of Dalian - 1,5 km
Labor Park - 2 km
Dalian Botanical Garden - 2,5 km
Dalian International Conference Center - 2,8 km
People's Square - 3 km
Dalian Planning Exhibition Center - 3,1 km
Dalian Sightseeing Tower - 3,1 km
Hang Lung Plaza - 4,1 km
Dalian Library - 4,8 km
Dalian Stadium - 6,4 km
Dalian Jiaotong Universitet - 7,1 km
Laohutan Scenic Park - 7,5 km
Dalian Xinghai Convention & Exhibitions Center - 7,7 km
Dalian Modern Museum - 7,8 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Nikko Dalian er Dalian (DLC-Dalian International) - 11,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og limousine- eller luksusbilservice. Planlægger du et arrangement i Dalian? På dette hotel er der et område på 10764 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og mødelokaler. Mod et tillægsgebyr har gæster adgang til lufthavnstransport tur-retur (døgnet rundt) og transport til terminal for krydstogtskibe. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Hvis du leder efter rekreative muligheder, vil du kunne finde en indendørs pool, en sauna og et fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Du kan nemt komme til den nærliggende strand og indkøbscentret med hotellets shuttletransport (tillægsgebyr). Spis dig mæt i kinesiske retter på Red Lotus Restaurant, som er en af dette hotels 3 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice døgnet rundt. Du kan også købe en snack på stedets kaffebar/café. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 06.00 til kl. 10.00. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 115 CNY for voksne og 75 CNY for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 300 CNY pr. køretøj (enkelt)
  • Gebyr for ekstra seng: 315.0 CNY pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Ét barn, i alderen 12 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Begrænset parkeringshøjde.

Kort over Hotel Nikko Dalian

Adresse

Hotel Nikko Dalian

Dalian, Liaoning, Kina

N 38.926406 E 121.642836

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger