1 / 46

Om hotellet

Seascape Hotel ligger ved havet i Dar Es Salaam, kun 5 minutters gang fra Jangwani Strand og Water World. Dette hotel 4 ligger 4,1 km fra Bongoyo Island og 5,9 km fra Mbezi Strand. Føl dig hjemme i et af de 95 værelser, der indeholder køleskab og fladskærms-tv. Værelserne har privat balkon med møbler. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og designertoiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Jangwani Strand - 0,1 km
Water World - 0,3 km
Bongoyo Island - 3,2 km
Mbezi Strand - 5,9 km
Msasani Bugt Strand - 7,3 km
Lugalo Golfbane - 8,5 km
Wet n Wild vandpark - 8,7 km
Mbudya-øen - 9,2 km
Dar Es Salaam War Cemetery - 9,3 km
Bahari Strand - 9,9 km
Nafasi Art Space - 11 km
Mwenge træskærermarked - 11,2 km
Mlimani City - 12,6 km
Nyumba ya Sanaa - 12,8 km
Makumbusho landsby - 13,1 km

Den foretrukne lufthavn for Seascape Hotel er Dar es Salaam (DAR-Julius Nyerere Intl.) - 27,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom et konferencecenter og 7 mødelokaler. Mod et tillægsgebyr har gæster adgang til lufthavnstransport tur-retur (døgnet rundt) og transport til færgeterminal. Drag fordel af de rekreative tilbud, inklusive en udendørs pool og et døgnåbent fitnesscenter. Dette hotel i art deco-stil tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og bryllupsfaciliteter. Du kan nemt komme til den nærliggende strand og indkøbscentret med hotellets shuttletransport (tillægsgebyr). Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på stedets kaffebar/café. dette hotel har også roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 100000 TZS pr. køretøj

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Op til 2 børn i alderen 10 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Seascape Hotel

Adresse

Seascape Hotel

Dar Es Salaam, Pwani, Tanzania

N -6.683 E 39.22323

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger