1 / 47

Shinola Hotel

Detroit, USA

Om hotellet

Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar samt designertoiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe med plads til bærbar computer og skriveborde, samt telefoner med gratis lokalopkald. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Drag fordel af rekreative tilbud, såsom et døgnåbent fitnesscenter, eller andre faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Dette hotel tilbyder desuden bryllupsfaciliteter og pejs i lobbyen. Morgenmad tilberedt efter bestilling serveres i weekenden mod et tillægsgebyr.

  • Sen udtjekning er mulig for et gebyr (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Dette hotel tillader kun kæledyr på specifikke værelser. Gæster kan anmode om et af disse værelser ved at kontakte hotellet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Shinola Hotel

Adresse

Shinola Hotel

Detroit, Michigan, USA

N 42.334367 E -83.048461

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger