1 / 48

Om hotellet

Landhotel Römerhof ligger i bjergene i Dorfgastein, kun 1 minutters kørsel fra Grossarltal Skisportssted og 5 minutters kørsel fra Gastein Skisportssted. Dette gæstehus 4 ligger 8 km fra Ski, Berge & Thermen Gastein og 8,9 km fra Alpentherme Gastein. Overnat i et af de 45 værelser, der indeholder fladskærms-tv. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Grossarltal Skisportssted - 0,1 km
Dorfgastein Kirke - 0,1 km
Gipfelbahn-Fulseck - 0,6 km
Gipfelbahn Fulseck 1 - 0,6 km
Solarbad - 0,6 km
Gipfelbahn Fulseck 2 - 4,1 km
Gastein Skisportssted - 4,2 km
Burg Klammstein - 4,7 km
Familienabfahrt Kristall - 2,3 km
Gipfelexpress Fulseck - 3,4 km
Schlossalm Kabelbane - 8 km
Ski, Berge & Thermen Gastein - 8 km
Fulseck Bergbahn - 8,1 km
Gasteiner Bergbahnen - 8,8 km
Alpentherme Gastein - 8,9 km

Den foretrukne lufthavn for Landhotel Römerhof er Salzburg (SZG-W.A. Mozart) - 80,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Transport fra lufthavnen til hotellet er gratis i et begrænset tidsrum. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage og ansigtsbehandlinger. Skiløbere vil synes, det er paradis, men der er også rekreative muligheder for dem, der ikke er interesseret i skiløb, såsom en indendørs pool og en udendørs tennisbane. Andre faciliteter på dette gæstehus inkluderer gratis trådløs internetadgang, babysitning (tillægsgebyr) og spillehal/spillerum. Med den gratis skitransport er det nemt og hurtigt at komme på pisterne. Få stillet sulten med frokost eller aftensmad på dette gæstehuss restaurant, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.30 til kl. 10.00. Hotelstars Union tildeler en officiel stjernebedømmelse for overnatningssteder i Østrig. Dette overnatningssted er blevet bedømt til 4 stars.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat: 2.30 EUR pr. person pr. nat

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Tillægsgebyr for kæledyr: EUR 18 pr. kæledyr pr. nat
  • Gebyr for ekstra seng: 51.0 EUR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort Landhotel Römerhof

Adresse

Dorfgastein Salzburg

GPS: N 47.242831 E 13.104988

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger