1 / 50

Hilton Garden Inn Dubai Mall Of The Emirates

Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Om hotellet

Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe med plads til bærbar computer og minibarer. Gæsterne har blandt andet adgang til limousine- eller luksusbilservice, en computerstation og hurtig udtjekning. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage og ansigtsbehandlinger. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Med den gratis strandtransport kan du nemt komme til stranden. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Hilton Garden Inn Dubai Mall Of The Emirates

Adresse

Hilton Garden Inn Dubai Mall Of The Emirates

Dubai, Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

N 25.115862 E 55.196503

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger