1 / 73

Om hotellet

Med et ophold ved Al Habtoor Polo Resort har du en central base i Dubai kun 15 minutters kørsel fra Global Village og Fantasy Kingdom. Dette hotel 5 ligger 23,6 km fra Dubai World Trade Centre og 25,1 km fra Burj Khalifa. Føl dig hjemme i et af de 149 aircondition-afkølede værelser, der indeholder iPod-dockingstation og fladskærms-tv. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar med dybe badekar og designertoiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Dubai Outlet Mall - 9,8 km
Autism Rocks Arena - 10,7 km
Zayed Universitet - 10,9 km
Global Village - 11,5 km
Emirates Aviation University - 13,9 km
Hamdan Sports Complex - 14,1 km
Fantasy Kingdom - 16,2 km
IMG Worlds of Adventure - 16,3 km
S P Jain School of Global Management Dubai - 16,3 km
Restless Planet - 17,8 km
Dubailand - 18,4 km
Trump International Golf Club, Dubai - 18,7 km
Dubai Sommerfuglehave - 20 km
Dubai Miracle Garden - 20,2 km
Arabian Ranches Golf Club - 20,4 km

Den nærmeste lufthavn er:
Dubai (DXB-Dubai Intl.) - 33,5 km
Dubai (DWC-Al Maktoum Intl.) - 40,9 km
Sharjah (SHJ-Sharjah Intl.) - 47,3 km

Den foretrukne lufthavn for Al Habtoor Polo Resort er Dubai (DXB-Dubai Intl.).

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Planlægger du et arrangement i Dubai? På dette hotel er der et område på 800 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og mødelokaler. Gratis parkeringsservice er til rådighed på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage. Hvis du leder efter rekreative muligheder, vil du kunne finde udendørs tennisbaner, en udendørs pool og en sauna. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og balsal. Få en bid mad på Horse & Hound, som er en af 3 restauranter på dette hotel. Du kan også blive på værelset og nyde godt af roomservice døgnet rundt eller hente en snack på stedets kaffebar/café. Tag forbi baren ved poolen samt de 6 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.30 til kl. 11.00.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat: 20.00 AED pr. indkvartering pr. nat

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 80 AED pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for ekstra seng: 150.0 AED pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.

Kort Al Habtoor Polo Resort

Adresse

Dubai

GPS: N 25.079519 E 55.366395

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger