1 / 93

Radisson Blu St. Helen's Hotel

Dublin, Irland

Om hotellet

Fra Radisson Blu St. Helen's Hotel i Dublin (Stillorgan) er der kun 1 minutters kørsel til University College Dublin og 6 minutters kørsel til Aviva Stadium. Dette hotel 5 ligger 5,1 km fra Dublin Havn og 5,7 km fra St. Stephen's Green. Føl dig hjemme i et af de 151 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt hårtørrer og tandbørster og tandpasta. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe med plads til bærbar computer og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

University College Dublin - 0,4 km
Blackrock Clinic - 2,1 km
St. Vincent's University Hospital - 2,9 km
Herbert Park - 3,3 km
RDS Main Arena - 3,5 km
Royal Dublin Society - 3,6 km
Dundrum Bycentrum - 3,8 km
Beacon Hospital - 4,2 km
Dublin Havn - 4,7 km
Aviva Stadium - 4,8 km
Baggot Street - 4,9 km
Dublin Bay - 4,9 km
Fitzwilliam Square - 5,3 km
Shelbourne Park Greyhound Stadium - 5,4 km
Iveagh Gardens - 5,5 km

Den foretrukne lufthavn for Radisson Blu St. Helen's Hotel er Dublin Lufthavn (DUB) - 19 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Planlægger du et arrangement i Dublin? På dette hotel er der et område på 735 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en tagterrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom et fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og bryllupsfaciliteter. Nyd et måltid på Talavera Restaurant, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice døgnet rundt. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.30. Fáilte Ireland (National Tourism Development Authority) tildeler en officiel stjernebedømmelse til overnatningssteder i Irland. Hotel er tildelt 5 stars.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 18.90 EUR pr. person (cirkapriser)
  • Tidlig indtjekning er mulig mod et gebyr (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Radisson Blu St. Helen's Hotel

Adresse

Radisson Blu St. Helen's Hotel

Dublin, Dublin, Irland

N 53.30383 E -6.205498

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger