1 / 56

Fitzpatrick Castle Hotel

Dublin, Irland

Om hotellet

Overnatter du ved Fitzpatrick Castle Hotel, som ligger i det historiske kvarter i Dublin, er du kun 15 minutters kørsel fra University College Dublin og Dundrum Bycentrum. Dette hotel 4 ligger 12 km fra Dublin Havn og 12,1 km fra Aviva Stadium. Overnat i et af de 113 værelser, der indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med designertoiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Killiney Beach - 1,4 km
Dun Laoghaire Havn - 4 km
Dublin Bay - 5,1 km
Leopardstown Racecourse - 6,9 km
Blackrock Clinic - 7,4 km
University College Dublin - 8,7 km
Bray Beach - 9,6 km
St. Vincent's University Hospital - 9,6 km
Royal Dublin Society - 10,8 km
RDS Main Arena - 11 km
Beacon Hospital - 11,1 km
Herbert Park - 11,8 km
Dublin Havn - 12 km
Grand Canal - 12,1 km
Aviva Stadium - 12,1 km

Den foretrukne lufthavn for Fitzpatrick Castle Hotel er Dublin Lufthavn (DUB) - 44,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, limousine- eller luksusbilservice og hurtig udtjekning. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom konferencelokaler og mødelokaler. Transport fra lufthavnen til hotellet er til rådighed mod et tillægsgebyr på planlagte tidspunkter, og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet. Lad dig forkæle med massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger på stedet. Du kan drage fordel af rekreative faciliteter, såsom et motionscenter, en indendørs pool og et spabad. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Få en bid mad på PJs Restaurant, som er en af 2 restauranter på dette hotel. Du kan også blive på værelset og nyde godt af roomservice (i et begrænset antal timer) eller hente en snack på stedets kaffebar/café. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Fuld morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt. Hotel er registreret i henhold til den aktuelle definition i de irske Tourist Traffic Acts.
  • Gebyr for komplet morgenmad: 15 EUR pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 20 EUR pr. person (enkelt)
  • Gebyr for lufthavnstransport pr. barn: EUR 8 (op til 12 år)
  • Sen udtjekning er mulig for et gebyr (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning.

Kort over Fitzpatrick Castle Hotel

Adresse

Fitzpatrick Castle Hotel

Dun Laoghaire, Dublin, Irland

N 53.268872 E -6.113984

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger