1 / 66

Hampton Inn & Suites DuPont

Om hotellet

Hampton Inn & Suites DuPont ligger i det historiske kvarter i Tacoma, kun fem minutters kørsel fra Fort Lewis Museum og Joint Base Lewis-McChord. Dette hotel ligger 4,3 km fra Eagles Pride Golf Course og 4,9 km fra Home Course Golfbane. Føl dig hjemme i et af de 115 værelser, der indeholder køleskab og mikrobølgeovn. Din seng har topmadras og premium-sengetøj. Alle værelserne indeholder en sovesofa. Der er gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi, og med en MP3-dockingstation og satellitkanaler er der også sørget for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Fort Lewis Museum - 1,4 km
Joint Base Lewis-McChord - 4,3 km
The Home Course - 4,7 km
Home Course Golfbane - 4,9 km
Eagles Pride Golf Course - 4,3 km
Billy Frank Jr. Nisqually National Wildlife Area - 9,8 km
Lakewold Gardens - 11,4 km
St. Clare Hospital - 12,7 km
Madsen Family Cellars - 13,3 km
Stottle Winery Tasting Room - 13,3 km
McChord Clinic - 13,9 km
Steven A Cohen Military Family Clinic - 14 km
Regional Athletic Complex - 14,2 km
South Beach - 14,2 km
Chambers Bay Golfbane - 15,1 km

Den foretrukne lufthavn for Hampton Inn & Suites DuPont er Seattle-Tacoma International Airport (SEA) - 57,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et døgnåbent forretningscenter og hurtig indtjekning. Planlægger du et arrangement i Tacoma? På dette hotel er der et område på 108 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan nyde godt af rekreative faciliteter, såsom et fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, bryllupsfaciliteter og pejs i lobbyen. Tag et smut forbi den lokale snackbar/deli, der betjener Hampton Inn & Suites DuPonts gæster. Gratis take away-morgenmad serveres dagligt fra kl. 06.00 til kl. 10.00.
  • Tillægsgebyr for kæledyr: USD 50 pr. indkvartering pr. ophold
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Adgang til poolen døgnet rundt
  • Børn i alderen 18 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over Hampton Inn & Suites DuPont

Adresse

Hampton Inn & Suites DuPont

Dupont, Washington, USA

N 47.0946 E -122.62289

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger