1 / 72

Om hotellet

Overnatter du ved Tree Houses, som ligger ved vandet i Fethiye, er du kun 15 minutters kørsel fra Kabak Strand og Sommerfugledalen. Dette hotel ved stranden ligger 9,8 km fra Butterfly Valley Strand og 14,7 km fra Kıdrak Strand. Føl dig hjemme i et af de 25 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibarer (med en række gratis produkter) og LCD-tv. Værelserne har privat balkon. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt hårtørrer og hjemmesko. Faciliteter inkluderer gratis mineralvand på flaske og mørklægningsgardiner, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Kabak Strand - 0,8 km
Paradise Beach - 4,1 km
Aktas Beach - 4,5 km
Sommerfugledalen - 8,1 km
Butterfly Valley Strand - 9,8 km
Kıdrak Strand - 14,7 km
Ölüdeniz Strand - 16,6 km
Ölüdeniz Naturpark - 18,5 km
Ölüdeniz Blue Lagoon - 18,7 km
Kumburnu Beach - 18,8 km
Fethiye Oludeniz Babadag Cable Car - 19,4 km
Grand Ucel Aquapark - 22,7 km
Montana Lookout - 22,8 km
Ruins of Kayaköy - 25,8 km
Pinara Antique City - 28,4 km

Den foretrukne lufthavn for Tree Houses er Dalaman (DLM-Dalaman Intl.) - 81,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til bagageopbevaring, vaskeri og et pengeskab i receptionen. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom en udendørs pool. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og spillehal/spillerum. Gæsterne kan nemt komme til stranden ved at gøre brug af den gratis strandtransport. Spis dig mæt i tyrkiske retter på HAVUZ BAŞI, en restaurant ved poolen, hvor du kan nyde udsigten til poolen og spise udendørs. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren ved poolen samt de 2 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 09.00 til kl. 11.30.
  • Gebyr for ekstra seng: 45.0 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Den udendørs pool har åbent fra april til oktober.

Kort over Tree Houses

Adresse

Tree Houses

Fethiye, Muğla, Tyrkiet

N 36.464728 E 29.128899

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger