1 / 33

El Camino Hostel & Pub

Om hotellet

Med et ophold ved El Camino Hostel & Pub i Fethiye er du kun 10 minutters gang fra Fethiye Marina og Ece Saray Marina. Dette hostel ligger 8 km fra Çalış Strand og 14,7 km fra Ölüdeniz Strand. Føl dig hjemme i et af de 9 aircondition-afkølede værelser. Du kan tilberede dine måltider i fælleskøkkenet. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ece Saray Marina - 0,5 km
Fethiye Marina - 0,7 km
Fethiye Amfiteater - 0,7 km
Paspatur Çarsı - 0,9 km
Fethiye City Hall - 1 km
Fethiye Slot - 1,1 km
Lycian Stone Sarcophagi - 1,2 km
Fethiye Fiskemarked - 1,3 km
Yeni Hamidiye Moské - 1,4 km
Fethiye Museum - 1,5 km
Martyrs' Monument - 1,6 km
Telmessos - 1,7 km
Amyntas-klippegravene - 1,7 km
Fethiye Kordon - 2,1 km
Pinara Antique City - 2,2 km

Den nærmeste store lufthavn er Dalaman (DLM-Dalaman Intl.) - 57,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Transport fra hotellet til lufthavnen er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Slap af på den private strand, eller drag fordel af andre rekreative faciliteter, såsom udlejningscykler. Dette hostel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og picnicområde. Gæsterne kan få et lift til nærliggende destinationer med transportservicen (tillægsgebyr). Få en bid mad på dette hostels restaurant, hvor du kan nyde en drink i baren/loungen, eller bliv på værelset, hvor der er mulighed for roomservice.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 40 EUR pr. person

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Kort over El Camino Hostel & Pub

Adresse

El Camino Hostel & Pub

Fethiye, Muğla, Tyrkiet

N 36.62159 E 29.10337

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger