1 / 4

Rejser til Fredericia

Et land for hele familien!

Om Fredericia, Midtjylland

Oplev fart, action og spænding! LEGOLAND er et land for store og små. Fyldt med mere end 58 millioner LEGO®-klodser og 50 attraktioner.

** LEGO®NINJAGO®World** Her sættes dine ninja-kundskaber på prøve. Styrke, smidighed og balance er vigtigt for at kunne hjælpe ninjaerne med at bekæmpe The Great Devourer. Her er både udendørs- og indendørsaktiviteter til hele familien.

Polar Land Et helt nyt land, hvor polerne mødes, og hvor du kan tage på polarekspedition i rasende fart eller nyde naturen i fred og ro. Polar Land er noget for alle tapre polarforskere. Oplev den største attraktion, Legoland nogensinde har bygget, Polar X-plorer, med frit fald på 5 meter! Hvis du bliver sulten efter opdagelsesfærden, kan du spise så meget, du vil, i den nye restaurant Polar Pizza og Pasta, mens du morer dig over at kigge på parkens nye attraktion: en hele koloni af levende pingviner. Gå ikke glip af Polar Pilot School, hvor du kan blive fulduddannet testpilot.

Star WarsOmråde med syv scener fra de seks film. 420 kvm, som fyldes med 2000 forskellige Star Wars-figurer. Alle figurer og skibe er bygget op ved hjælp af 1,5 millioner store Lego-klodser. Nogle af modellerne er op til to meter høje, og de rør på sig.

Miniland - den store verden i miniformat. Berømte bygninger, hovedstæder, små byer og spændende miljøer fra det virkelig liv bygget i skala 1:20 til 1:40. Alt i over 20 millioner LEGO-klodser. Små tog, biler og flyvemaskiner kører i disse miljøer. Kennedy Space Center kan ses i fin miniature i LEGO-klodser.

DUPLO® LAND er til de yngste. Et farverigt legeland med aktiviteter med de lidt større klodser.

LEGOREDO® TOWNTraditionsrig westernby med seje revolvermænd og guldgravere og indianere. Du får en heftig tur med LEGO® Canoe og vasker guld frem i LEGOLDMINE®

Statoil Trafikskole Børn mellem 7 og 13 år kan lære trafikregler og tage kørekort i en elbil.

LEGO® CITY med Falck Fire Brigade Når startsignalet lyder, så skal alle til pumperne for hurtigt at få brandbilen til ilden, hvor der sprøjtes masser af vand på flammerne.

LEGO Mindstorms Robotics Center Her bygger og programmerer du din egen robot med moderne teknik og LEGO-klodser.

Knights' Kingdom I den store middelalderborg venter dragen, som kører modige børn og voksne ind i middelalderens verden fyldt med eventyr og mystik. Siden afsluttes turen med en hvinende rutsjebane med 40 km i timen.

Vikings River Splash Den vilde vandrutsjebane sender familien ud på en actionsfyldt tur i stort vikingefartøj. Op til 8 meter op og så med fuld fart ned ved vandfaldet.

Atlantis Sammen med 230.000 Lego-klodser går turen på havets bund forbi spændende akvarier med unikke søheste, mens LEGO-dykkere højt over hovederne svømmer mod næste rum, hvor Atlantis venter. Inde i Ocean Akvarium med 530.000 liter vand har dykkerne fundet vejen til den forsvundne by, som nu undersøger gamle ruiner og leder efter den forsvundne skat. Men Atlantis overvåges af levende hajer. Og i en gennemsigtig tunnel kan du se de imponerende dyr svømme over dit hoved.

**Piratfesten fortsætter I Pirate Lagoon er der litervis af sjove oplevelser. Selv for landkrabber. I Pirate Splash Battle kan børn og barnlige sjæle begive sig ud på havet og køre så det ryger som garvede sørøvere. Her kan du også opleve Pirate Waterfalls - et vaskeægte vandlegeland for små og store pirater med rutsjebaner og sjove vandkanoner. I Pirate Water Falls ved man aldrig, som der lurer rundt om hjørnet. Men et er sikkert: Man bliver våd, så glem ikke badetøjet!

Tag på sørøverfærd med Rockin'Tug, hvis du tør Kom om bord på et blodrødt sørøverskib, som får selv den med søstærke pirat til at skrige og grine, når det svinger og gynger. Lige ved Miniland finder du endnu en nyhed: Prøv en mavepirrende lufttur, hvor selv de mindste kan nyde udsigten over en verden af LEGO®-klodser fra en skyhøj forlystelse i børnestørrelse.

Byggemand Bob og hans venner i 4D Oplev de sjove firdimensionelle effekter. figurerne kommer næsten ud af lærredet, og du kan selv føle vejr og vind og lidt af det hele. Tror du, at Bob og hans tapre byggevenner kan blive færdige med den store, spektakulære rutsjekane? Måske. Men han behøver sikkert nok din hjælp!

Pirate Splash Battle Tag med hele familien til søslag i Pirate Splash Battle. Op til 8 personer tager plads i et farverigt sørøverskib med hver sin vandkanon. Fartøjet lægger fra og starter en eventyrlig rejse blandt skumle LEGO®-pirater og skrigende papegøjer forbi skibsvrag og hemmelighedsfulde øer med skatte. Vær forberedt ved vandkanonen, for om lidt dukker sjove udfordringer op, og det gælder om at kunne træffe dem. Andre piratskibe kan angribe under den 5 minutter lange rejse.

Pirate Water Falls Glem ikke badetøjet, for her venter en herlig oase med brusende vandfald og interaktive lege. Fra det store LEGO®-sørøverskib kører du ned i en af seks vandrutsjebaner. Eller prøv en 8 meter lang glidebane, hvor du kommer ned på benene, maven eller ryggen. Pas på de store pirattønder med vand, for de løber nogle gange over. Pirate Mini Water Falls er en lille oase for de yngste børn med trygge aktiviteter.

Pirate Skipper School Bliv kaptajn på dit eget fjernstyrede sørøverskib. Du har stadig greb om roret, så du styrer skibet. Vandkanonen er ladet, så du kan bekæmpe de andre skibe her på skolen eller de store skuder i Pirate Splash Battle.

Vi byder på masser af gode steder, du kan overnatte på en rejse til LEGOLAND® ved Billund.

Vi har gode hoteller i Billund, hvor LEGOLAND® ligger. Og billige kroer fra Dansk Kroferie, børnevenlige campinghytter og fine ferielejligheder i passende afstand til parken.

Kort over Fredericia

Populære overnatningssteder i Fredericia

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger