1 / 36

Villa May Queen

Seattle, USA

Om hotellet

Med et ophold ved Villa May Queen i Fujikawaguchiko er du kun 5 minutters kørsel fra Kawaguchi-søen og Fuji-Q Højland. Dette feriested ligger 12,7 km fra Oshino Hakkai og 12,9 km fra Yamanaka-søen. Føl dig hjemme i et af de 3 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køkken med køleskab og kogeplade. Sengen på dit værelse er udstyret med topmadras. Der er et 32-tommers LCD-tv med satellitkanaler, som sørger for underholdningen, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser og dybe badekar samt brusehoved med spredningseffekt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Kawaguchi Kitahara Museum Happy Days - 0,4 km
Kawaguchi-søen - 0,5 km
Yagizaki Park - 0,7 km
Kawaguchiko Ohashi-broen - 0,7 km
Yamanashi Ædelstensmuseum - 0,8 km
Kawaguchiko Muse-museum - 0,9 km
Fuji Museum - 1 km
Ide Sake Bryggeri - 1,2 km
Tenjō-Yama Park Mt. Kachi Kachi Svævebane - 1,6 km
Fujiomuro Sengen-helligdommen - 1,6 km
Kawaguchiko Kunstmuseum - 1,9 km
Kawaguchiko-museet for musik og skov - 2,3 km
Katsuyama Road Station - 2,6 km
Kawaguchiko Konohana Museum - 2,7 km
Amphi Sal - 2,8 km

Den nærmeste lufthavn er:
Tokyo (HND-Haneda) - 143,1 km
Tokyo (NRT-Narita Intl.) - 179,5 km

Personale er kun til rådighed i receptionen i et begrænset antal timer. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang.
  • Børn i alderen 3 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Den japanske regering påkræver, at alle internationale gæster skal fremsætte deres pasnummer og nationalitet, når de indregistrerer sig på et overnatningssted (kroer, hoteller, moteller osv.). Alle overnatningssteder skal desuden tage en kopi af de indregistrerede gæsters pas, som arkiveres.
  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der serveres ikke alkohol på dette overnatningssted.

Kort over Villa May Queen

Adresse

Villa May Queen

Fujikawaguchiko, Yamanashi, Japan

N 35.508036 E 138.759899

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger