1 / 71

Salthill Hotel

Galway, Irland

Om hotellet

Overnatter du ved Salthill Hotel, som ligger ved vandet i Galway, er du kun 5 minutters kørsel fra Quay Street og Eyre Square. Dette hotel 4 ligger 0,2 km fra Ladies Beach og 0,6 km fra Leisureland. Du vil helt sikkert føle dig hjemme i et af stedets 161 værelser. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har badekar eller bruser og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ladies Beach - 0,3 km
Leisureland - 0,5 km
Pearse Stadium - 0,8 km
Claudes Casino - 0,8 km
Galway Golf Club - 0,8 km
Caesar's Palace - 1 km
Galways Nationalakvarium - 1 km
Grattan Beach - 1,6 km
South Park - 2,3 km
Galway Bymuseum - 2,8 km
Quay Street - 2,9 km
St Joseph's Church - 2,9 km
Galway Kunstcenter - 3 km
Hall of the Red Earl - 3 km
Spanish Arch - 3,1 km

Den foretrukne lufthavn for Salthill Hotel er Shannon (SNN) - 88,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Planlægger du et arrangement i Galway? På dette hotel er der et område på 67 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og mødelokaler. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Sørg for at nyde de rekreative faciliteter, der inkluderer et motionscenter, en indendørs pool og et spabad. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, babysitning (tillægsgebyr) og bryllupsfaciliteter. Spis dig mæt i internationale retter på PROM Restaurant, som er en af dette hotels 2 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Du kan også købe en snack på stedets kaffebar/café. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Fuld morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt. Hotel er registreret i henhold til den aktuelle definition i de irske Tourist Traffic Acts. Følgende faciliteter lukkes på sæsonbasis hvert år. De vil være lukkede fra den 22. oktober til den 1. december:
  • Sauna
  • Spabad
  • Swimmingpool

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Depositum for beskadigelse: EUR 1500 pr. ophold

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for komplet morgenmad: 18 EUR for voksne og 12 EUR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for selvstændig parkering: EUR 5.00 pr. dag
  • Gebyr for sen udtjekning: 20.00 EUR (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn i alderen 4 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Begrænset parkeringshøjde.

Kort over Salthill Hotel

Adresse

Salthill Hotel

Galway, Galway, Irland

N 53.258369 E -9.086785

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger