1 / 57

Carlton George Hotel

Glasgow, Storbritannien

Om hotellet

Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, samt telefoner med gratis lokalopkald. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab. Fra en tagterrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Dette overnatningssted har modtaget sin officielle stjernebedømmelse fra VisitScotland, Skotlands nationale turistorganisation.

  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Carlton George Hotel

Adresse

Carlton George Hotel

Glasgow, Skotland, Storbritannien

N 55.861942 E -4.253036

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger