1 / 68

Hotel El Reith Lake Granada Nicaragua

Nicaragua, Nicaragua

Om hotellet

Hotel El Reith Lake Granada Nicaragua ligger ved en sø i Granada, kun 10 minutters kørsel fra Lake Nicaragua og Rerserva Nacional Volcan Mombacho. Dette hotel ligger 14,5 km fra Laguna de Apoyo og 7,8 km fra Mercado Municipal. Føl dig hjemme i et af de 11 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Værelserne har privat møbleret balkon eller terrasse. Et tv med satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Lake Nicaragua - 3,9 km
Rerserva Nacional Volcan Mombacho - 4,9 km
Mercado Municipal - 7,8 km
Calle la Calzada - 8,2 km
Parque Central - 8,2 km
Granada-katedralen - 8,2 km
Nuestra Senora de las Mercedes-kirken - 8,3 km
Xalteva-kirken - 8,4 km
Fødestedet for Sor Maria Romero Meneses - 8,4 km
Casa Nica Spanish School - 8,6 km
San Franciscos kongres og -kulturcenter - 8,7 km
Convento San Francisco Plaza - 8,7 km
Iglesia San Francisco - 8,7 km
Casa de Los Tres Mundos - 8,7 km
Maria Auxiliadora-kapellet - 8,9 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel El Reith Lake Granada Nicaragua er Managua (MGA-Augusto C. Sandino Intl.) - 57,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Planlægger du et arrangement i Granada? På dette hotel er der et område på 300 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og mødelokaler. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med massage og kropsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 2 udendørs swimmingpools og udlejningscykler. Dette hotel i toskansk stil tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og bryllupsfaciliteter. Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med den gratis transportservice, der kører inden for en omkreds på 5.00 km. Snup en bid mad på en af 2 restauranter på dette hotel. Du kan også blive på værelset og nyde godt af roomservice (i et begrænset antal timer) eller hente en snack på stedets kaffebar/café. Tag forbi baren ved poolen samt de 2 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Gratis morgenmad med tilberedning efter bestilling er inkluderet.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 50 USD pr. køretøj (retur)
  • Ekstra senge er tilgængelige mod et tillægsgebyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.

Kort over Hotel El Reith Lake Granada Nicaragua

Adresse

Hotel El Reith Lake Granada Nicaragua

Granada, Granada, Nicaragua

N 11.906613 E -85.899919

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger