1 / 100

Wyndham Garden Guatemala City

Om hotellet

Med et ophold ved Wyndham Garden Guatemala City, som ligger i Guatemala City (Zona 10), er der kun 15 minutters gang til Mexicos Ambassade i Guatemala og USA's Ambassade i Guatemala. Dette hotel ligger 1,7 km fra Oakland Mall og 2,6 km fra Torre del Reformador. Overnat i et af de 143 værelser, der indeholder smart-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne indeholder bruser med brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Avia Mall - 0,2 km
Avenida La Reforma - 0,2 km
The Village Butikscenter - 0,3 km
Union Church of Guatemala - 0,4 km
Plaza Fontabella Butikscenter - 0,4 km
Embassy of Lebanon - 0,6 km
Tysklands Ambassade i Guatemala - 0,6 km
Gran Centro Los Próceres - 0,7 km
Embassy of Sweden - 0,7 km
Mexicos Ambassade i Guatemala - 0,7 km
Den canadiske ambassade - 0,8 km
USA's Ambassade i Guatemala - 0,9 km
Sixtino II - 1 km
Oakland Mall - 1 km
Herrera Llerandi Hospital - 1 km

Den foretrukne lufthavn for Wyndham Garden Guatemala City er Guatemala City (GUA-La Aurora Intl.) - 3,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i Guatemala City? På dette hotel er der et område på 3558 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og mødelokaler. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt). Drag fordel af de rekreative tilbud, inklusive et døgnåbent motionscenter og et spabad. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og gavebutik/aviskiosk. Få stillet sulten med frokost, aftensmad eller brunch på dette hotels restaurant, El Huerto Restaurant, eller bliv på værelset, hvor du kan nyde godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 06.00 til kl. 10.00.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 125 GTQ pr. køretøj (varighed: enkelt, maks. antal personer: 3)
  • Gebyr for ekstra seng: 202.5 GTQ pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Op til 2 børn, i alderen 2 år eller derunder, kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes. Børn er muligvis ikke berettiget til gratis morgenmad.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over Wyndham Garden Guatemala City

Adresse

Wyndham Garden Guatemala City

Guatemala City, Guatemala, Guatemala

N 14.600141 E -90.515489

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger