1 / 100

Real InterContinental Guatemala, an IHG Hotel

Guatemala City, Guatemala

Om hotellet

Fra Real InterContinental Guatemala, an IHG Hotel, som ligger i Guatemala City (Zona 10), er der kun 4 minutters gang til Plaza Fontabella Butikscenter og 11 minutters gang til Oakland Mall. Dette hotel 5 ligger 2,4 km fra Popol Vuh-museet og 2,4 km fra Europlaza. Føl dig hjemme i et af de 239 værelser, der indeholder iPod-dockingstation og minibar. Din seng er udstyret med topmadras og egyptiske bomuldslagner. Der er gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi, og et LED-tv med kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar og dybe badekar samt brusehoved med spredningseffekt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Avenida La Reforma - 0,3 km
Avia Mall - 0,3 km
Plaza Fontabella Butikscenter - 0,3 km
Gran Centro Los Próceres - 0,3 km
The Village Butikscenter - 0,5 km
Union Church of Guatemala - 0,6 km
Avenida Las Américas - 0,7 km
El Obelisco - 0,7 km
Den canadiske ambassade - 0,8 km
Justo Rufino Barrios - 0,8 km
Embassy of Lebanon - 0,8 km
Tysklands Ambassade i Guatemala - 0,9 km
Mexicos Ambassade i Guatemala - 0,9 km
Oakland Mall - 0,9 km
Embassy of Sweden - 1 km

Den nærmeste store lufthavn er Guatemala City (GUA-La Aurora Intl.) - 4,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen. Planlægger du et arrangement i Guatemala City? På dette hotel er der et område på 575 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og 20 mødelokaler. Transport fra lufthavnen til hotellet er til rådighed mod et tillægsgebyr (efter anmodning). Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 2 udendørs swimmingpools, et døgnåbent motionscenter og en sauna. Andre faciliteter på dette hotel i Beaux Arts-stil inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og gavebutik/aviskiosk. Gæsterne kan få et lift til nærliggende destinationer med transportservicen (tillægsgebyr). Spis dig mæt i internationale retter på The Market, som er en af dette hotels 4 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Du kan også købe en snack på stedets kaffebar/café. Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 06.30 til kl. 10.30. Følgende faciliteter vil være utilgængelige fra den 1. juni 2024 til den 31. juli 2024 (datoerne kan ændre sig):
  • Swimmingpool
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 159 GTQ pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 144 GTQ pr. køretøj (maks. antal personer: 3)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: GTQ 600 pr. ophold (maks. GTQ 600 pr. ophold)
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Tidlig indtjekning er mulig mod et gebyr (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for sen indtjekning mellem kl. 00.00 og kl. 15.00
  • Sen udtjekning er mulig for et gebyr (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for ekstra seng: 160.0 GTQ pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Ét barn, i alderen 11 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Begrænset parkeringshøjde.

  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over Real InterContinental Guatemala, an IHG Hotel

Adresse

Real InterContinental Guatemala, an IHG Hotel

Guatemala City, Guatemala, Guatemala

N 14.598303 E -90.514664

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger