1 / 23

Hotel Santander Plaza

Om hotellet

Fra Hotel Santander Plaza i Guatemala City (Zona 10) er der kun 5 minutters kørsel til USA's Ambassade i Guatemala og La Aurora Zoologisk Have. Dette hotel ligger 7,5 km fra Paseo Cayala og 0,4 km fra Avenida La Reforma. Føl dig hjemme i et af de 26 aircondition-afkølede værelser. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og kaffe-/temaskiner, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Plaza Fontabella Butikscenter - 0,3 km
Gran Centro Los Próceres - 0,3 km
Avenida La Reforma - 0,4 km
Avia Mall - 0,6 km
Avenida Las Américas - 0,8 km
Den canadiske ambassade - 0,8 km
El Obelisco - 0,8 km
The Village Butikscenter - 0,9 km
Oakland Mall - 0,9 km
Union Church of Guatemala - 1 km
Sixtino II - 1,1 km
Parque Las Américas - 1,1 km
Herrera Llerandi Hospital - 1,1 km
Tysklands Ambassade i Guatemala - 1,2 km
Embassy of Lebanon - 1,2 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Santander Plaza er Guatemala City (GUA-La Aurora Intl.) - 4,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og bagageopbevaring. Lufthavnstransport tur-retur er gratis (efter anmodning). Gør brug af praktiske faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og festsal. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis komplet morgenmad serveres dagligt fra kl. 06.30 til kl. 10.00.
  • Tillægsgebyr for kæledyr: GTQ 200 pr. kæledyr pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes. Børn er muligvis ikke berettiget til gratis morgenmad.

Kort over Hotel Santander Plaza

Adresse

Hotel Santander Plaza

Guatemala City, Guatemala, Guatemala

N 14.596461 E -90.513463

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger