1 / 32

Legacy Cruise

Om hotellet

Dette skib letter anker og sætter sejl fra Hạ Long under en del af dit ophold.   Føl dig hjemme i et af de 26 aircondition-afkølede værelser. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og gratis mineralvand på flaske, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Hạ Long International Krydstogtshavn - 0,1 km
Typhoon Vandland - 0,5 km
Nữ Hoàng Kabelbane - 0,5 km
Bãi Cháy Strand - 0,7 km
Sun World Hạ Long Park - 0,9 km
Bãi Cháy Marked - 1,5 km
Sun-pladsen - 1,5 km
Cái Dăm Market - 4,9 km
Natmarkedet i Hạ Long - 5,5 km
Nha Tho Hon Gai-templet - 6,6 km
Long Tien Pagoden - 6,9 km
Halong-bugtens Lystbådehavn - 7 km
Quảng Ninh Museum - 7,9 km
Tuan Chau Park - 13 km
Tuan Chau Strand - 13,7 km

Den foretrukne lufthavn for Legacy Cruise er Haiphong (HPH-Cat Bi) - 45,1 km

Transport til terminal for krydstogtskibe er til rådighed mod et tillægsgebyr. Du kan lade dig selv forkæle med massage på stedet eller nyde rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool. Andre faciliteter på dette krydstogtsskib inkluderer concierge-tjenester og tv på fællesarealer. Gæsterne kan komme omkring med transportservicen (tillægsgebyr), der kører inden for en omkreds på 200 kilometer. Få stillet sulten med frokost eller aftensmad på Big Diner, en restaurant, som specialiserer sig i internationale retter. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 06.00 til kl. 07.30.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette krydstogtsskib inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Ét barn, i alderen 4 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Legacy Cruise

Adresse

Legacy Cruise

Hạ Long, Quang Ninh, Vietnam

N 20.95309 E 107.056372

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger