1 / 27

Grand Halong Hotel

Ha Long, Vietnam

Om hotellet

Med et ophold ved Grand Halong Hotel i Hạ Long (Bai Chay) er du kun 10 minutters kørsel fra Halong-bugtens Lystbådehavn og Sun World Hạ Long Park. Dette hotel ligger 0,7 km fra Nữ Hoàng Kabelbane og 0,9 km fra Sun-pladsen. Føl dig hjemme i et af de 113 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og minibar. Der tilbydes et LCD-tv med kabelkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med designertoiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Sun World Hạ Long Park - 0,2 km
Nữ Hoàng Kabelbane - 0,7 km
Sun-pladsen - 0,8 km
Bãi Cháy Strand - 1,1 km
Typhoon Vandland - 1,3 km
Bãi Cháy Marked - 1,3 km
Hạ Long International Krydstogtshavn - 1,6 km
Cái Dăm Market - 4 km
Natmarkedet i Hạ Long - 4,1 km
Nha Tho Hon Gai-templet - 6,5 km
Long Tien Pagoden - 6,8 km
Halong-bugtens Lystbådehavn - 7 km
Quảng Ninh Museum - 8,7 km
Tuan Chau Park - 11,5 km
Tuan Chau Strand - 12,2 km

Den nærmeste lufthavn er:
Haiphong (HPH-Cat Bi) - 43,6 km
Hanoi (HAN-Noi Bai Intl.) - 186,1 km

Den foretrukne lufthavn for Grand Halong Hotel er Hanoi (HAN-Noi Bai Intl.).

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (efter anmodning), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Sørg for at nyde de rekreative faciliteter, der inkluderer en udendørs pool og et fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og bryllupsfaciliteter. Har du lyst til frokost eller aftensmad, kan du tage forbi Grand, en restaurant, som specialiserer sig indenfor internationale retter. Du kan også spise på stedets kaffebar/café eller blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Slut dagen af med en drink i baren/loungen or baren ved poolen.
  • Op til 2 børn i alderen 5 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Grand Halong Hotel

Adresse

Grand Halong Hotel

Hạ Long, Quang Ninh, Vietnam

N 20.955145 E 107.046139

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger