1 / 75

Rosa Boutique Cruise

Ha Long, Vietnam

Om hotellet

Dette skib letter anker og sætter sejl fra Hạ Long under en del af dit ophold.   Føl dig hjemme i et af de 22 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder minibar. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar samt gratis toiletartikler og bidet. Faciliteter inkluderer pengeskabe og elkedler, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Tuan Chau Strand - 0,4 km
Tuan Chau Amfiteater - 0,7 km
Tuan Chau Park - 1,1 km
Natmarkedet i Hạ Long - 8,8 km
Cái Dăm Market - 9,2 km
Sun-pladsen - 12,1 km
Sun World Hạ Long Park - 12,4 km
Bãi Cháy Strand - 12,4 km
Nữ Hoàng Kabelbane - 12,9 km
Typhoon Vandland - 13,2 km
Bãi Cháy Marked - 13,3 km
Hạ Long International Krydstogtshavn - 13,9 km
Nha Tho Hon Gai-templet - 18,3 km
Trung Trang Grotte - 18,4 km
Long Tien Pagoden - 18,5 km

Den nærmeste lufthavn er:
Haiphong (HPH-Cat Bi) - 40,4 km
Hanoi (HAN-Noi Bai Intl.) - 180,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr. Fra en terrasse kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan nyde godt af rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool. Dette krydstogtsskib tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, hjælp med udflugter/billetter og havegrill. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette krydstogtsskibs roomservice. Tag med til en gratis reception med spisning og mød de andre gæster. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis take away-morgenmad serveres dagligt fra kl. 06.30 til kl. 07.30.
  • Gebyr for sen indtjekning mellem kl. 12.30 og kl. 13.00

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.

Kort over Rosa Boutique Cruise

Adresse

Rosa Boutique Cruise

Hạ Long, Quang Ninh, Vietnam

N 20.922331 E 106.989706

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger