1 / 61

KAIDA Resort & Residences

Om hotellet

Overnatter du ved KAIDA Resort & Residences, som ligger tæt på lufthavnen i Hang Dong, er du kun 3 minutters kørsel fra Doi Suthep-Pui Nationalpark og 9 minutters kørsel fra CentralPlaza Chiang Mai Lufthavn. Dette lejlighedshotel ligger 12,2 km fra Tha Phae-porten og 12,7 km fra Chiang Mai Nattebazar. Føl dig hjemme i et af de 22 aircondition-afkølede værelser, der indeholder tekøkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og kogeplade. Værelserne har privat balkon. Der tilbydes et smart-tv med digitale kanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Chiang Mai Night Safari - 1,3 km
Doi Suthep-Pui Nationalpark - 1,4 km
Royal Flora Ratchaphruek - 3,2 km
Royal Park Rajapruek - 3,8 km
Kad Farang Village Shoppingcenter - 4,2 km
Grandma's Thai Recipes - 4,9 km
Grand Canyon Vandland - 5,8 km
Wat Phra That Doi Kham - 6,6 km
Ved floden - 7 km
Wat Ram Poeng (Tapotaram) - 7,6 km
Mae Ping River - 7,9 km
CentralPlaza Chiang Mai Lufthavn - 9,2 km
Wua Lai Walking Street - 9,5 km
Wat Umong Suan Phutthatham Tempel - 9,7 km
North Hill City Resort - 9,8 km

Den foretrukne lufthavn for KAIDA Resort & Residences er Chiang Mai (CNX-Chiang Mai International) - 11,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en flersproget medarbejderstab og et pengeskab i receptionen. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (efter anmodning), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Gå ikke glip af de rekreative tilbud, inklusive en udendørs pool og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette lejlighedshotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Som gæst på KAIDA Resort & Residences har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Fuld morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 08.00 til kl. 10.00.
  • Gebyr for komplet morgenmad: 200 THB for voksne og 100 THB for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 500 THB pr. køretøj (retur)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Poolen er tilgængelig fra kl. 08.00 til kl. 20.00.
  • Ét barn, i alderen 12 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.

Kort over KAIDA Resort & Residences

Adresse

KAIDA Resort & Residences

Hang Dong, Chiang Mai Provins, Thailand

N 18.7256 E 98.92114

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger