1 / 51

Hotel Amethist

Om hotellet

Hotel Amethist ligger i Herselt, blot 10 minutters kørsel fra Ten Kapittelberg og Baarle-Hertog. Dette hotel ligger 9,7 km fra Markedspladsen og 10,2 km fra Westerlo Rådhus. Føl dig hjemme i et af de 13 værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Du kan tilberede dine måltider i fælleskøkkenet. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ten Kapittelberg - 6,3 km
Baarle-Hertog - 8,4 km
Markedspladsen - 9,7 km
Westerlo Rådhus - 10,2 km
Capucienenklooster - 10,4 km
Da Vinci-museet - 11,7 km
Tongerlo Kloster - 12 km
Averbode-abbediet - 12,8 km
Averegten-provinsparken - 14,1 km
Horst Slot - 14,4 km
Keerbergen Golfklub - 14,7 km
Witbos Golfklub - 15,7 km
Basillika af vor frue af Scherpenheuvel - 16 km
Winge Golfklub - 17,2 km
Skt. Waldetrudis Kirke - 20,1 km

Den nærmeste lufthavn er:
Bruxcelles Lufthavn (BRU) - 49,2 km
Antwerpen (ANR-Antwerpen Intl.) - 50,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, bagageopbevaring og vaskeri. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, picnicområde og selskabslokale. Dette hotel tilbyder roomservice (i et begrænset antal timer) på værelset. Selvbetjening tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 06.30 til kl. 10.00. Hotelstars Union tildeler en officiel stjernebedømmelse for overnatningssteder i Belgien. Dette overnatningssted er blevet bedømt til 2 stars.
  • Gebyr for selvbetjeningsmorgenmad: 10 EUR for voksne og 10 EUR for børn (cirkapriser)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: EUR 7.5 pr. kæledyr pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Gæster skal kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer).

Kort over Hotel Amethist

Adresse

Hotel Amethist

Herselt, Belgien

N 51.02792 E 4.83501

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger