1 / 61

Om hotellet

Fra Next Home - Hostel, som ligger i hjertet af Ho Chi Minh-byen, er det kun fem minutters kørsel til Bùi Viện Gågade og Hồ Chí Minh Kunstmuseum. Dette hostel ligger 2,2 km fra Saigon-pladsen og 2,4 km fra Ben Thanh Marked. Føl dig hjemme i et af de 6 aircondition-afkølede værelser. Du kan tilberede dine måltider i fælleskøkkenet. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Bùi Viện Gågade - 0,9 km
Thái Bình Marked - 1,1 km
Pham Ngu Lao Street - 1,1 km
23. september-parken - 1,2 km
Từ Dũ Hospital - 1,7 km
Hồ Thị Kỷ Blomstermarked - 1,9 km
Hoa Binh Marked - 2 km
Tao Dan Park - 2,1 km
Hồ Chí Minh Kunstmuseum - 2,1 km
Ben Thanh Marked - 2,2 km
Vĩnh khánh Restaurantgade - 2,3 km
Benthanh Streetfoodmarked - 2,3 km
Galaxy Nguyen Du - 2,3 km
HCMC Museum - 2,4 km
Saigon-pladsen - 2,4 km

Den nærmeste store lufthavn er Tan Binh - Tan Son Nhat internationale lufthavn (SGN) - 9,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og en døgnåben reception. Fra en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og pejs i lobbyen. Andre faciliteter på dette hostel inkluderer hjælp med udflugter/billetter og havegrill. Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Gratis lokale morgenmadsretter serveres dagligt fra kl. 08.00 til kl. 10.00.
  • Gebyr for nærliggende parkering: 15000 VND pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 8 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.

Kort over Next Home - Hostel

Adresse

Next Home - Hostel

Ho Chi Minh-byen, Vietnam

N 10.759416 E 106.688392

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger