1 / 45

Om hotellet

Overnatter du ved Ladybower Inn, som ligger ved siden af en golfbane i Hope Valley, er du kun 15 minutters kørsel fra Peak District National Park og University of Sheffield. Denne kro med golffaciliteter ligger 21,7 km fra Chatsworth House og 18,6 km fra Ponds Forge International Sports Centre. Føl dig hjemme i et af de 7 værelser, der indeholder espressomaskine og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer skriveborde og elkedler, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ladybower Reservoir - 0,1 km
Derwent Dam Museum - 3,4 km
Derwent Cycle Hire - 4 km
Hathersage Swimming Pool - 7,6 km
Stanage Edge - 8,1 km
Longshaw Country Park - 8,4 km
Peak District National Park - 9,9 km
Kinder Scout - 10,2 km
Castleton Museum - 11,2 km
Peveril Castle - 11,7 km
Peak Cavern - 11,7 km
Sandygate Road Stadion - 12,4 km
Speedwell Cavern - 12,8 km
Ridge Walk Mam Tor to Losehill - 13,1 km
Forge Dam - 13,3 km

Den nærmeste lufthavn er:
Manchester Lufthavn (MAN) - 54,9 km
Doncaster (DSA-Robin Hood) - 56,5 km

Personale er kun til rådighed i receptionen i et begrænset antal timer. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Som gæst på Ladybower Inn har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis engelsk morgenmad serveres dagligt fra kl. 08.00 til kl. 11.00.
  • Tidlig indtjekning er mulig mod et gebyr (afhænger af tilgængelighed)
  • Sen udtjekning er mulig for et gebyr (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for ekstra seng: 20 GBP pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 3 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Gæsterne kan arrangere at medbringe kæledyr ved at kontakte hotellet direkte ved hjælp af oplysningerne på reservationsbekræftelsen.

Kort over Ladybower Inn

Adresse

Ladybower Inn

Hope Valley, England, Storbritannien

N 53.375006 E -1.693876

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger