1 / 100

Marrakesh Hua Hin Resort & Spa

Hua Hin - Cha Am - Pranburi, Thailand

Om hotellet

Fra Marrakesh Hua Hin Resort & Spa i Hua Hin (Nong Kae) er der kun 5 minutters kørsel til Vana Nava Hua Hin Vandland og Hua Hin Strand. Dette resort 4,5 ligger 4,7 km fra Hua Hin Togstation og 3 km fra Hua Hin Market Village (indkøbscenter). Føl dig hjemme i et af de 76 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og minibar. Der er gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi, og et fladskærms-tv med kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har designertoiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og kaffe-/temaskiner, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

BlúPort Hua Hin Resort Mall - 0,4 km
Hua Hin Strand - 0,9 km
Bangkok Hospital - 1,1 km
Cicada Marked - 1,1 km
Tamarind Natmarked - 1,2 km
True Arena - 1,5 km
Hua Hin Market Village (indkøbscenter) - 1,5 km
Vana Nava Hua Hin Vandland - 1,7 km
San Paulo Hua Hin Hospital - 2,9 km
Hua Hin Togstation - 3 km
Jao Mae Tubtim Helligdom - 3,2 km
Pone Kingpetch-statuen - 3,2 km
Hua Hin Shopping Mall (indkøbscenter) - 3,3 km
Hua Hin Street Arts - 3,3 km
Mrigadayavan Palace - 3,3 km

Den nærmeste lufthavn er:
Hua Hin (HHQ-Hua Hin International) - 11,1 km
Suvarnabhumi Internationale Lufthavn (BKK) - 230,9 km
Bangkok (DMK-Don Mueang International) - 223,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og hurtig indtjekning. Gratis parkeringsservice er til rådighed på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Hvis du leder efter rekreative muligheder, vil du kunne finde en udendørs pool og et fitnesscenter. Dette resort tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med transportservicen (tillægsgebyr). Snup en bid mad på en af 2 restauranter på dette resort. Du kan også blive på værelset og nyde godt af roomservice (i et begrænset antal timer) eller hente en snack på stedets kaffebar/café. Har du brug for en pause? Få en drink ved en af stedets 2 barer/lounger. Dette overnatningssted er under renovering fra den 3. juni 2024 til den 21. juni 2024 (slutdatoen kan ændre sig). Følgende områder er påvirkede:
  • Swimmingpool
Overnatningsstedet vil bestræbe sig på at minimere støj og forstyrrelser under renoveringsarbejdet.
  • Gebyr for ekstra seng: 2000.0 THB pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 3 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.
  • Ved indtjekning skal gæster enten fremvise en negativ COVID-19-test eller dokumentation for fuld vaccination mod COVID-19.
  • Kravet om en negativ COVID-19-test gælder for alle gæster i alderen 18 år og derover, og testen skal være taget maks. 72 timer inden indtjekning. Kravet om dokumentation for vaccination mod COVID-19 gælder for alle gæster i alderen 18 år og derover.

Kort over Marrakesh Hua Hin Resort & Spa

Adresse

Marrakesh Hua Hin Resort & Spa

Hua Hin, Thailand

N 12.544282 E 99.963804

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger