1 / 95

Best Western Plus Carapace Hotel Hua Hin

Hua Hin - Cha Am - Pranburi, Thailand

Om hotellet

Fra Best Western Plus Carapace Hotel Hua Hin i Hua Hin (Nong Kae) er der kun 10 minutters kørsel til Vana Nava Hua Hin Vandland og BlúPort Hua Hin Resort Mall. Dette hotel 4,5 ligger 5,5 km fra Suan Son Pradipat Strand og 7,6 km fra Hua Hin Strand. Føl dig hjemme i et af de 380 værelser med individuelt design, der desuden har minibar og LED-tv. Et tv med kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har bruser, gratis toiletartikler og bidet. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Khao Tao Strand - 0,5 km
Wat Khao Tao - 0,6 km
Khao Tao Reservoir - 0,6 km
Khao Takiab Strand - 1 km
Wat Tham Khao Wong - 1,4 km
Sanae Strand - 2,1 km
Sea Pines Golf Course - 2,4 km
Rajabhakti Park - 4 km
Hua Hin Seoul Country Club - 5 km
Suan Son Pradipat Strand - 5,5 km
Suan Son Golfbane - 6,2 km
Pranburi Skovpark - 6,4 km
Pran Buri Nationale Skovparks Kontor - 7 km
Prankhiri Strand - 7 km
Sea Pines Golf Course - 7 km

Den nærmeste lufthavn er:
Hua Hin (HHQ-Hua Hin International) - 19 km
Suvarnabhumi Internationale Lufthavn (BKK) - 238,8 km
Bangkok (DMK-Don Mueang International) - 231,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i Hua Hin? På dette hotel er der et område på 354 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og 2 mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Drag fordel af de rekreative tilbud, inklusive en vandrutsjebane og et fitnesscenter. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang og automat. Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på stedets kaffebar/café. dette hotel har også roomservice (i et begrænset antal timer). Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 06.30 til kl. 10.00.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 350 THB for voksne og 175 THB for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for ekstra seng: 1000.0 THB pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Poolen er tilgængelig fra kl. 07.00 til kl. 19.00.
  • Reservationer er påkrævet for golftider. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Op til 2 børn i alderen 11 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Best Western Plus Carapace Hotel Hua Hin

Adresse

Best Western Plus Carapace Hotel Hua Hin

Hua Hin, Thailand

N 12.46556 E 99.974144

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger