1 / 36

Om hotellet

Fra Hotel Ciel i Hwaseong (Dongtan) er der kun 15 minutters kørsel til Koreansk Folkelandsby og Suwon Rådhus. Dette hotel ligger 23,5 km fra Everland og 11 km fra Gwanggyo Lake-parken. Føl dig hjemme i et af de 59 værelser, der indeholder køleskab og mikrobølgeovn. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer skriveborde og elkedler, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Mulhyanggi Arboret - 5,3 km
Kyung Hee-universitetets Hyejung-museum - 6 km
Samsung Digitale Kompleks - 6,3 km
Dongtan Lake - 6,5 km
Gwollisa-templet - 6,6 km
Samsung Innovationsmuseum - 7,3 km
Yongjusa-templet - 7,3 km
Doksanseong Fæstning - 7,6 km
Korea Country Club - 7,8 km
Gyeonggi Kunstcenter - 8,1 km
Hyowon Park - 8,2 km
Gwonseontakgujang - 8,6 km
Suwon Rådhus - 9 km
Amorepacific Kunstmuseum - 9 km
Yungneung og Geolleung - 9 km

Den nærmeste lufthavn er:
Seoul (GMP-Gimpo Intl.) - 65,4 km
Seoul (ICN-Incheon Intl.) - 85,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og vaskeri. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Nyd godt af de rekreative tilbud, såsom et døgnåbent fitnesscenter, eller gør brug af andre faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem.
  • Gebyr for ekstra seng: 15000.0 KRW pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Kort over Hotel Ciel

Adresse

Hotel Ciel

Hwaseong, Gyeonggi, Sydkorea

N 37.205535 E 127.073195

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger