1 / 30

Minerva Grand Banjara Hills

Hyderabad, Indien

Om hotellet

Med et ophold ved Minerva Grand Banjara Hills har du en central base i Hyderabad, kun 15 minutters kørsel fra Charminar og Golconda Fort. Dette hotel med familievenlig profil ligger 9,4 km fra Mindspace it-park og 12,7 km fra HITEX messecenter. Føl dig hjemme i et af de 44 værelser, der indeholder køleskab og LCD-tv. Din seng er udstyret med topmadras og premium-sengetøj. Der tilbydes digitale kanaler og en dvd-afspiller som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

CARE Hospitals - Banjara Hills - 1 km
Nizam's Institute of Medical Sciences - 1,2 km
Jagannath Temple - 1,2 km
GVK One Mall - 1,4 km
Basavatarakam Indo American Cancer Hospital & Cancer research Center - 1,9 km
Hyderabad Central Mall - 2,3 km
Asian Institute of Gastroenterology - 2,3 km
Gunadala Matha Shrine - 2,7 km
Lenin Statue - 2,7 km
Hazarat Bal Mosque - 2,7 km
Kasu Brahmananda Reddy Nationalpark - 2,8 km
KBR National Park - 2,9 km
St. Josephs Cathedral - 3 km
Lotus Pond - 3 km
Hussain Sagar Lake - 3,2 km

Den nærmeste store lufthavn er Hyderabad (HYD-Rajiv Gandhi Intl.) - 32 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, limousine- eller luksusbilservice og gratis aviser i lobbyen. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom konferencelokaler og mødelokaler. Mod et tillægsgebyr har gæster adgang til lufthavnstransport tur-retur (efter anmodning) og afhentningsservice fra togstationen. Drag fordel af rekreative tilbud, såsom et døgnåbent motionscenter, eller andre faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med transportservicen (tillægsgebyr). Få en bid mad på The Blue Fox, en restaurant, hvor du kan nyde en drink i baren/loungen, eller bliv på værelset, hvor der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 2600 INR pr. køretøj (retur)
  • Ekstra senge er tilgængelige mod et tillægsgebyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn i alderen 5 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Minerva Grand Banjara Hills

Adresse

Minerva Grand Banjara Hills

Hyderabad, Telangana, Indien

N 17.41361 E 78.44477

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger