1 / 42

Om hotellet

Overnatter du ved Coralli Hotel, som ligger på stranden i Igoumenitsa, er du kun få skridt fra Ionian Sea og 4 minutters kørsel fra Prápa Máli. Dette lejlighedshotel 4 ligger 37 km fra Igoumenitsa Havn og 18,3 km fra Parga. Føl dig hjemme i et af de 8 aircondition-afkølede værelser, der indeholder tekøkken. Din seng er udstyret med premium-sengetøj, og alle værelserne har en sovesofa. Værelserne har privat balkon med møbler. Et fladskærms-tv sørger for underholdningen. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ionian Sea - 0,1 km
Archeologikos Choros Elina - 1,3 km
Stavroliménas - 1,5 km
Prápa Máli - 2,6 km
Elina - 7 km
Sofás - 9,4 km
Kamíni - 10,1 km
Agali Beach - 10,2 km
Agia Paraskevi Beach - 10,5 km
Mikró Ntráfi - 11,5 km
Mega Drafi Strand - 11,9 km
Megali Ammos Strand - 13,6 km
Anthousa Slot - 14,2 km
Anthousa Vandfald - 14,2 km
Zavia beach - 14,5 km

Den nærmeste lufthavn er:
Corfu (CFU-Ioannis Kapodistrias) - 97,7 km
Preveza (PVK-Aktion National) - 82,5 km

Den foretrukne lufthavn for Coralli Hotel er Preveza (PVK-Aktion National).

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og vaskeri. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Du kan lade dig selv forkæle med massage på stedet eller nyde rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool. Dette lejlighedshotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, hjælp med udflugter/billetter og livreddere på stedet. Få en bid mad på dette lejlighedshotels restaurant, hvor du kan nyde en drink i baren/loungen, eller bliv på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer).Afslut dagen med en drink eller to i baren ved poolen. Følgende faciliteter lukkes på sæsonbasis hvert år. De vil være lukkede fra den 01. oktober til den 31. maj:
  • Swimmingpool

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Skatten er sæsonbestemt og gælder ikke nødvendigvis hele året. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Byen pålægger en skat: fra 1 november til 29 februar, EUR 3.00 pr. indkvartering, pr. nat
  • Byen pålægger en skat: fra 1 marts til 31 oktober, EUR 7.00 pr. indkvartering, pr. nat

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for ekstra seng: 15 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 500 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Den udendørs pool har åbent fra juni til september.
  • Poolen er tilgængelig fra kl. 11.00 til kl. 20.00.

Kort over Coralli Hotel

Adresse

Coralli Hotel

Igoumenitsa, Epirus, Grækenland

N 39.337766 E 20.288791

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger