1 / 43

Om hotellet

Med et ophold ved Tower Lodge Motel har du en base i hjertet af Invercargill, blot fem minutters kørsel fra Rugby Park Stadium og Splash Palace. Dette motel 4 ligger 1,2 km fra Burt Munro og 1,4 km fra Surrey Park. Føl dig hjemme i et af de 17 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder tekøkken. Der tilbydes et smart-tv med satellitkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer kaffe-/temaskiner og strygejern/strygebrætter, samt telefoner med gratis lokalopkald. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Invercargill Visitor Information Centre - 0,6 km
Southland Museum and Art Gallery - 0,9 km
First Presbyterian Church - 1 km
St. John's Anglican Church - 1,2 km
Burt Munro - 1,2 km
Invercargill Cenotaph - 1,2 km
Toetoes Bay - 1,2 km
Rugby Park Stadium - 1,3 km
St Pauls Presbyterian Church - 1,3 km
Splash Palace - 1,3 km
E Hayes & Sons - 1,4 km
Civic Theatre - 1,4 km
Surrey Park - 1,4 km
Otepuni Gardens - 1,4 km
Classic Motorcycle Mecca - 1,6 km

Den foretrukne lufthavn for Tower Lodge Motel er Invercargill (IVC) - 4,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til bagageopbevaring og vaskeri. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Dette motel har 2 bygninger med 1 etage og tilbyder særlige rygeområder. Dette motel tilbyder roomservice på værelset. Morgenmad tilberedt efter bestilling serveres på hverdage fra kl. 07.30 til kl. 08.30 mod et tillægsgebyr. Dette hotel har ingen bedømmelse fra Qualmark®. Som en service til vores kunder har vi angivet bedømmelser baseret på vores bedømmelsessystem.
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: 18 NZD pr. person (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Tower Lodge Motel

Adresse

Tower Lodge Motel

Invercargill, New Zealand

N -46.407285 E 168.361527

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger