1 / 67

Ishigaki Resort Hotel

Ishigaki, Okinawa, Japan

Tæt på Hirugi-kløften ved Miyara-floden

Om hotellet

Overnatter du ved Ishigaki Resort Hotel, som ligger ved havet i Ishigaki, er du kun 10 minutters kørsel fra Ishigaki Havn og Hirugi-kløften ved Miyara-floden. Dette hotel ligger 12,5 km fra Fusaki Strand og 19,7 km fra Kabira Bugt Strand. Føl dig hjemme i et af de 33 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder køkken med køleskab og kogeplade. Værelserne har privat balkon. Der tilbydes et fladskærms-tv med satellitkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har separat badekar og bruser med dybe badekar og gratis toiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Hirugi-kløften ved Miyara-floden - 0,7 km
Shiraho Strand - 3,4 km
Maezato Strand - 4,7 km
Banna Park - 6,8 km
Kalkstenshulen på Ishigaki-øen - 7,1 km
Yaeyama-museet - 7,3 km
Miyara Dunchi - 7,3 km
Mindeshallen for Nobumoto Ohama - 7,3 km
Sydportens Bro - 7,4 km
Euglena Mall - 7,5 km
Ishigaki Havn - 7,9 km
Torin-ji-templet - 8,1 km
Iriomote-Ishigaki Nationalpark - 8,6 km
Awamori-museet - 8,9 km
Omoto-bjerget - 9,6 km

Den foretrukne lufthavn for Ishigaki Resort Hotel er Ishigaki (ISG-Painushima) - 6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til bagageopbevaring, et pengeskab i receptionen og en elevator. Lufthavnstransport tur-retur er gratis (efter anmodning). Lad dig forkæle med massage og kropsbehandlinger på stedet. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, som omfatter en udendørs tennisbane, et fitnesscenter og en sæsonbestemt udendørs pool. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og automat. Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på dette hotels kaffebar/café. Japansk morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Gebyr for japansk morgenmad: 2500 JPY for voksne og 2000 JPY for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for tidlig indtjekning: 5000 JPY (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for ekstra seng: 15000 JPY pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den udendørs pool åbner i marts.
  • Poolen er tilgængelig fra kl. 08.00 til kl. 20.00.
  • Børn i alderen 2 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Den japanske regering påkræver, at alle internationale gæster skal fremsætte deres pasnummer og nationalitet, når de indregistrerer sig på et overnatningssted (kroer, hoteller, moteller osv.). Alle overnatningssteder skal desuden tage en kopi af de indregistrerede gæsters pas, som arkiveres.

Kort over Ishigaki Resort Hotel

Adresse

Ishigaki Resort Hotel

Ishigaki, Okinawa, Japan

N 24.356716 E 124.215964

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger