1 / 35

Wisterian Life Club Usami

Om hotellet

Med et ophold ved Wisterian Life Club Usami i Ito er du kun 15 minutters kørsel fra Fuji-Hakone-Izu Nationalpark og Usami-stranden. Dette hotel ligger 16,4 km fra Izu Granpal Park og 18,8 km fra Atami Sun Strand. Føl dig hjemme i et af de 58 værelser, der indeholder køleskab og fladskærms-tv. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser, dybe badekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer pengeskabe og elkedler, og rengøring udføres i begrænset omfang. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Usami-stranden - 2,9 km
Ito-orangestranden - 6,3 km
Ito Turistinformationscenter - 6,7 km
Ito Municipal Kinoshita Mokutaro Mindemuseum - 6,8 km
Nagisa Park - 7,2 km
Anjin Mindepark - 7,4 km
Otonashi-helligdommen - 7,8 km
Ito Onsen - 8 km
Fuji-Hakone-Izu Nationalpark - 9,4 km
Ajiro Varme Kilder - 10,8 km
Kawana Strand - 11,2 km
Tōkaikan - 12,6 km
Nagahama Seaside Park - 12,8 km
Komuroyama Park - 12,9 km
Nagahama Strand - 13 km

Den nærmeste lufthavn er:
Oshima (OIM) - 69,7 km
Tokyo (HND-Haneda) - 128,7 km
Tokyo (NRT-Narita Intl.) - 195,2 km
Nagoya (NKM-Komaki) - 288,7 km
Nagoya (NGO-Chubu Centrair Intl.) - 287,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til bagageopbevaring, et pengeskab i receptionen og en elevator. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Nyd godt af en lang række rekreative faciliteter på stedet, inklusive varme kilder, en udendørs tennisbane og karaoke. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, gavebutik/aviskiosk og automat.
  • Ét barn, i alderen 2 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Den japanske regering påkræver, at alle internationale gæster skal fremsætte deres pasnummer og nationalitet, når de indregistrerer sig på et overnatningssted (kroer, hoteller, moteller osv.). Alle overnatningssteder skal desuden tage en kopi af de indregistrerede gæsters pas, som arkiveres.

Kort over Wisterian Life Club Usami

Adresse

Wisterian Life Club Usami

Ito, Shizuoka, Japan

N 34.99839 E 139.060886

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger