1 / 44

Naila Bagh Palace

Jaipur, Indien

Om hotellet

Fra Naila Bagh Palace i Jaipur (Adarsh Nagar) er der kun 5 minutters kørsel til Hawa Mahal og Bypaladset. Dette hotel med familievenlig profil ligger 6,8 km fra Jal Mahal og 10,7 km fra Ravfortet. Føl dig hjemme i et af de 15 værelser, der er indrettet med individuelt design. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med dybe badekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Moti Dungari Temple - 0,2 km
Central Museum - 0,9 km
M.I. Road - 1 km
Museet for indologi - 1 km
Raghoraji Temple - 1,4 km
Bapu-bazaren - 1,4 km
Moti Dungri - 1,5 km
Ram Niwas Garden - 1,6 km
Central Park - 1,7 km
Johri Bazaar - 1,9 km
Hawa Mahal - 2 km
Birla Mandir Tempel - 2,2 km
Tripolia Bazar - 2,3 km
Swargasuli Tower - 2,4 km
Birla-salen - 2,4 km

Den foretrukne lufthavn for Naila Bagh Palace er Sanganer Lufthavn (JAI) - 9,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, limousine- eller luksusbilservice og hurtig indtjekning. Mod et tillægsgebyr har gæster adgang til lufthavnstransport tur-retur (efter anmodning) og afhentningsservice fra togstationen. Nyd de rekreative faciliteter, såsom en natklub og en udendørs pool. Andre faciliteter på dette hotel i art deco-stil inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og gavebutik/aviskiosk. Få en bid mad på pool side, en restaurant, hvor du kan nyde godt af baren/loungen og udsigten til haven. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren ved poolen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis morgenmad med tilberedning efter bestilling serveres dagligt.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Gallamiddag juleaften (24. december) pr. voksen: INR 2500
  • Gallamiddag nytårsaften (31. december) pr. voksen: INR 2500

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for lufthavnstransport: 750 INR pr. køretøj (enkelt)
  • Gebyr for ekstra seng: 1000 INR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Børn i alderen 6 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Naila Bagh Palace

Adresse

Naila Bagh Palace

Jaipur, Rajasthan, Indien

N 26.906739 E 75.822551

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger