1 / 8

Eltravo Hotel Jaipur

Jaipur, Indien

Om hotellet

Fra Eltravo Hotel Jaipur i Jaipur (Gopalbari) er der kun 5 minutters kørsel til Hawa Mahal og Bypaladset. Dette hotel ligger 9,1 km fra Jal Mahal og 12,8 km fra Ravfortet. Føl dig hjemme i et af de 25 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Rengøring udføres dagligt, og ekstra senge (tillægsgebyr) er til rådighed efter anmodning. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

M.I. Road - 0,1 km
Ajmer Road - 0,1 km
Station Road - 0,9 km
Sansar Chandra Road - 1,1 km
Birla-salen - 2,1 km
Birla Planetarium - 2,3 km
Ram Niwas Garden - 2,8 km
Central Park - 2,8 km
Raghoraji Temple - 3 km
Bapu-bazaren - 3,2 km
Sheesh Mahal - 3,5 km
Museet for indologi - 3,5 km
Minareten, der når himlen - 3,6 km
Central Museum - 3,7 km
Iswari Minar Swarga Sal - 3,7 km

Den nærmeste store lufthavn er Sanganer Lufthavn (JAI) - 12,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og vaskeri. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Fra en terrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Nyd et måltid på Restaurant, eller køb snacks på stedets kaffebar/café. dette hotel tilbyder også roomservice (i et begrænset antal timer). Morgenmad serveres dagligt fra kl. 07.30 til kl. 10.00 mod et tillægsgebyr.
  • Gebyr for ekstra seng: 500.0 INR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Kort over Eltravo Hotel Jaipur

Adresse

Eltravo Hotel Jaipur

Jaipur, Rajasthan, Indien

N 26.91691 E 75.79451

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger