1 / 50

Nordseehotel Freese

Bremen, Tyskland

Om hotellet

Med et ophold ved Nordseehotel Freese har du en base i hjertet af Juist, kun få skridt fra Kurplatz og 3 minutters gang fra Juist Tourist Office. Dette hotel 4 ligger 0,3 km fra Juist Strand og 0,3 km fra Nationalparkhaus Juist BUND. Føl dig hjemme i et af de 72 værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Kurplatz - 0,2 km
Juist Tourist Office - 0,3 km
Nationalparkhaus Juist BUND - 0,3 km
Juist Strand - 0,4 km
Vadehavet - 0,5 km
Wadden sø-nationalparken i Niedersachsen - 0,5 km
Juist Marina - 0,7 km
Coast Museum Juist - 2,1 km
Juister Küstenmuseum - 3,8 km
Kalfamer - 4,3 km
Nordstrand - 2 km
Strand des Jugend- und Gästehauses Detmold - 3,6 km
Weisse Düne Strand - 4,1 km
Oasis Strand - 5,9 km
Nordsee-Strand Norddeich - 16,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, bagageopbevaring og vaskeri. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr. Slip af med muskelspændingerne og nyd stedets massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Du kan drage fordel af rekreative faciliteter, såsom en indendørs pool, en sauna og et fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, spillehal/spillerum og hjælp med udflugter/billetter. Spis dig mæt i lokale og internationale retter på Hubertusklause, en restaurant, hvor du kan nyde en drink i baren/loungen. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Hotelstars Union tildeler en officiel stjernebedømmelse for overnatningssteder i Tyskland. Dette overnatningssted er blevet bedømt til 4 stars. Overnatningsstedet lukkes fra den 03. december til den 02. januar.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Skatten er sæsonbestemt og gælder ikke nødvendigvis hele året. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Der pålægges en byskat: EUR 3.90 pr. person, pr. nat for voksne og EUR 1.95 pr. nat for gæster i alderen 6 til 13 årfra den 26. december til den 5. januar. Denne skat gælder ikke for børn under 6 år.
  • Der pålægges en byskat: EUR 0.00 pr. person, pr. nat for voksne og EUR 0.00 pr. nat for gæster i alderen 6 til 13 år fra den 6. januar til den 21. februar. Denne skat gælder ikke for børn under 6 år.
  • Der pålægges en byskat:EUR 2.50 pr. person, pr. nat for voksne og EUR 1.25 pr. nat for gæster i alderen 6 til 13 år fra den 22. februar til den 31. marts. Denne skat gælder ikke for børn under 6 år.
  • Der pålægges en byskat: EUR 3.90 pr. person, pr. nat for voksne og EUR 1.95 pr. nat for gæster i alderen 6 til 13 år fra den 1 april til den 31. oktober. Denne skat gælder ikke for børn under 6 år.
  • Der pålægges en byskat: EUR 2.50 pr. person, pr. nat for voksne og EUR 1.25 pr. nat for gæster i alderen 6 til 13 årfra den 1. november til den 25. december. Denne skat gælder ikke for børn under 6 år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Ved indtjekning skal gæster fremvise dokumentation for fuld vaccination mod COVID-19.
  • Kravet om dokumentation for vaccination mod COVID-19 gælder for alle gæster i alderen 18 år og derover.

Kort over Nordseehotel Freese

Adresse

Nordseehotel Freese

Juist, Nedre Sachsen, Tyskland

N 53.6773 E 6.99235

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger