1 / 100

Om hotellet

Med et ophold ved Mos Motel har du en central base i Taoyuan Distrikt, kun 5 minutters kørsel fra Jungli Night Market og Chung Yuan Kristne Universitet. Dette motel ligger 19,1 km fra Leo Foo Landsbytemapark og 8,7 km fra Gloria Outlets. Forkæl dig selv med et ophold i et af de 38 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder private spabade og LED-tv. Din seng har Select Comfort-madras og er udstyret med dundyner og premium-sengetøj. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser og boblebadekar samt brusehoved med spredningseffekt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Zhongping Commercial District - 0,9 km
Jungli Night Market - 1,1 km
Chung Yuan Kristne Universitet - 2,7 km
Chung Yuan Night Market - 2,7 km
Nationale Centrale Universitet - 3,2 km
Guoling Forest Park - 5,1 km
Taoyuan Internationale Baseballstadion - 6 km
Wei Chuan Pushin Ranch - 6,2 km
Kuo Yuan Ye Museum for Kager og Bagværk - 8 km
Xpark - 8,6 km
Gloria Outlets - 8,7 km
White-Wood House Brand Discovery Gallery - 8,9 km
Chokoladerepublikken - 9,9 km
Taoyuan Kinesiske Møbelmuseum - 10 km
Taoyuan Natmarked - 11,2 km

Den nærmeste lufthavn er:
Taoyuan Internationale Lufthavn (TPE) - 25,4 km
Taipei (TSA-Songshan) - 45,7 km

Den foretrukne lufthavn for Mos Motel er Taoyuan Internationale Lufthavn (TPE).

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Planlægger du et arrangement i Taoyuan Distrikt? På dette motel er der et område på 45 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og et mødelokale. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Dette motel tilbyder desuden shopping på stedet, bryllupsfaciliteter og fælles stue. Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på stedets kaffebar/café. dette motel har også roomservice døgnet rundt. Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt.
  • Tidlig indtjekning er mulig mod et gebyr (afhænger af tilgængelighed)
  • Sen udtjekning er mulig for et gebyr (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Op til 3 børn i alderen 12 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.

Kort over Mos Motel

Adresse

Mos Motel

Jungli, Taiwan

N 24.953522 E 121.218196

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger