1 / 69

Om hotellet

Overnatter du ved Felix River Kwai Resort, som ligger i det historiske kvarter i Kanchanaburi, er du kun 15 minutters kørsel fra Broen Over Floden Kwai og Khao Pun Cave. Dette hotel 4 ligger 44,8 km fra Erawan Nationalpark og 4,8 km fra Thailand-Burma Jernbanecenter. Føl dig hjemme i et af de 255 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og minibar. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar, dybe badekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer pengeskabe og kaffe-/temaskiner, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Thailand-Burma Jernbanecenter - 3,6 km
Kanchanaburi Krigskirkegård - 3,8 km
JEATH Krigsmuseum - 4 km
Broen Over Floden Kwai - 4,2 km
Kanchanaburi Skywalk - 5 km
Lak Meuang - 5 km
Khwae Noi River - 5,9 km
Khao Pun Cave - 6,3 km
Kanchanaburi Gågade - 7,8 km
Wat Tham Seua & Wat Tham Khao Noi - 8 km
Wat Bahn Tham - 8 km
Gigantisk Regntræ - 16,5 km
Wat Tham Suea - 21,2 km
Wat Tham Pu Wa - 21,5 km
Wat Metta Thamrat - 22,4 km

Den foretrukne lufthavn for Felix River Kwai Resort er Suvarnabhumi Internationale Lufthavn (BKK) - 169,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Fra en tagterrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom udlejningscykler. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og shopping på stedet. Spis dig mæt i kinesiske retter på The Palm Garden, som er en af dette hotels 2 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Du kan også købe en snack på stedets kaffebar/café. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 380 THB for voksne og 190 THB for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 4500.00 THB pr. køretøj (varighed: enkelt, maks. antal personer: 4)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den samlede pris for ophold den 31. december inkluderer et gebyr for en obligatorisk gallamiddag nytårsaften
  • Op til 2 børn i alderen 3 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.

Kort over Felix River Kwai Resort

Adresse

Felix River Kwai Resort

Kanchanaburi, Kanchanaburi Provins, Thailand

N 14.041873 E 99.500168

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger