1 / 40

TRS Yucatan Hotel - Adults Only - All Inclusive

Akumal, Mexico

Om hotellet

Med et ophold ved TRS Yucatan Hotel - Adults Only - All Inclusive i Kantenah er du 10,5 km fra Akumal Strand og 19,8 km fra Xel-Há Park. Dette overnatningssted 5 ligger 12,1 km fra Half Moon Bay og 22,5 km fra Dos Ojos Cenote. Føl dig hjemme i et af de 454 aircondition-afkølede værelser, der indeholder iPod-dockingstation og minibar. Værelserne har privat balkon med møbler. Der tilbydes et fladskærms-tv med kabelkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Xpu-ha Strand - 6,4 km
Cenote Tajma Ha - 6,5 km
Ecopark Kantun Chi - 6,9 km
Cenote Cristalino - 7,3 km
Cenote Azul - 7,4 km
Cenote Jardín del Eden - 8 km
Chikinha Cenote - 8,4 km
Puerto Aventuras Golfklub - 9,5 km
Puerto Aventuras Marina - 10,1 km
CEDAM Museum - 10,2 km
Hekab Be Biblioteca - 10,2 km
Fatima Bugt - 10,4 km
Akumal Ecological Center - 10,5 km
Akumal Strand - 10,5 km
Oasis Strand - 10,7 km

Den nærmeste lufthavn er:
Cozumel, Quintana Roo (CZM-Cozumel International) - 47,3 km
Tulum Intl. Lufthavn (TQO) - 75,8 km
Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.) - 85,7 km

Den foretrukne lufthavn for TRS Yucatan Hotel - Adults Only - All Inclusive er Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.).

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Dette overnatningssted tilbyder arrangementfaciliteter, såsom et konferencecenter og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Efter en dukkert i en af de 3 udendørs swimmingpools, kan du tilbringe resten af dagen på den private strand. Andre faciliteter på dette overnatningssted inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og gavebutik/aviskiosk. Dette overnatningssted er med alt inklusive. Priserne inkluderer måltider og drikkevarer på stedets spisesteder. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter, særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Spis dig mæt i argentinske retter på El Gaucho, som er en af dette overnatningssteds 14 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice døgnet rundt. Du kan også købe en snack på stedets kaffebar/café. Besøg strandbaren, baren ved poolen eller en af de 20 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 11.00.

  • Gebyr for faciliteter: USD 35 pr. person, pr. dag og inkluderer brug af: sauna og spa

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette overnatningssted inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Gæster under 18 år er ikke tilladt på dette overnatningssted kun for voksne.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over TRS Yucatan Hotel - Adults Only - All Inclusive

Adresse

TRS Yucatan Hotel - Adults Only - All Inclusive

Kantenah, Quintana Roo, Mexico

N 20.44415 E -87.28996

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger