1 / 47

Amphora Hotel

Om hotellet

Overnatter du ved Amphora Hotel, som ligger ved vandet i Kaş, er du kun 10 minutters kørsel fra Kaş Merkez Cami og Kaş Marina. Dette hotel ved stranden ligger 24,6 km fra Kaputaş Strand og 0,1 km fra Çukurbağ-halvøen. Føl dig hjemme i et af de 18 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner og elkedler, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Çukurbağ-halvøen - 0,1 km
Hidayet Cove Beach - 2,3 km
Akçagerme Strand - 3,2 km
Inceburun - 3,3 km
Yeni Cami - 4,6 km
Kaş Merkez Cami - 4,8 km
Løvens Grav - 4,8 km
Kas Amfiteater - 4,9 km
Atatürk-statuen - 4,9 km
Kaş Statshospital - 5 km
Kaş Marina - 5,1 km
Rock Tombs - 5,1 km
Kas Bazaar Market - 5,2 km
Kas New Yacht Marine - 5,4 km
King's Tomb - 5,4 km

Den nærmeste lufthavn er:
Kastelorizo Island (KZS) - 16 km
Dalaman (DLM-Dalaman Intl.) - 159,3 km

Den foretrukne lufthavn for Amphora Hotel er Dalaman (DLM-Dalaman Intl.).

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage. Du kan dase i solen på den private strand, eller nyde andre rekreative faciliteter, som omfatter en udendørs pool og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og pejs i lobbyen. Det er nemt at komme omkring og besøge nærliggende destinationerne med transportservicen (tillægsgebyr), der kører inden for en omkreds på 220 kilometer. Snup en bid mad på en af dette hotels 2 restauranter, eller bliv på værelset og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Tørstig? Sluk tørsten ved enten baren/loungen, strandbaren eller baren ved poolen. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 08.00 til kl. 10.00.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 2 EUR pr. køretøj (enkelt)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den udendørs pool åbner i maj.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Amphora Hotel

Adresse

Amphora Hotel

Kaş, Antalya, Tyrkiet

N 36.189288 E 29.595545

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger