1 / 100

Paradise Kalkan Villalari

Om hotellet

Med et ophold ved Paradise Kalkan Villalari har du en central base i Kaş kun 15 minutters kørsel fra Kaputaş Strand og Kalkan Basar. Denne villa med familievenlig profil ligger 17,7 km fra Patara Strand og 3,8 km fra Kalkan Yacht Marine. Forkæl dig selv med et ophold i et af de 60 værelser, der er indrettet med individuelt møblement, og som desuden indeholder pejse og private pools. Din seng er udstyret med premium-sengetøj, og alle værelserne har en sovesofa i samme størrelse som en enkeltseng. Værelserne har privat møbleret balkon eller terrasse. Der er et køkken til rådighed, som er udstyret med køleskab, ovn og mikrobølgeovn. Der tilbydes et LCD-tv med satellitkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Kalkan Yacht Marine - 2,1 km
Kalkan Basar - 2,1 km
Kalkan Public Beach - 2,1 km
Kaputaş Strand - 9,7 km
Modestus-buen - 16,4 km
Patara-ruinerne - 16,5 km
Plage Kaputas - 16,6 km
Selge - 17,1 km
Necropolis - 17,3 km
Patara Amphitheatre - 17,3 km
Patara Strand - 17,7 km
Ancient City Patara - 18 km
Hadrians Kornkammer - 19,1 km
Xanthos - 20 km
Xanthos - Lycian Antique City - 20,3 km

Den nærmeste lufthavn er:
Kastelorizo Island (KZS) - 40,6 km
Dalaman (DLM-Dalaman Intl.) - 130 km

Den foretrukne lufthavn for Paradise Kalkan Villalari er Dalaman (DLM-Dalaman Intl.).

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Fra en tagterrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom en sæsonbestemt udendørs pool. Denne villa tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og bryllupsfaciliteter. Gæsterne kan nemt komme til stranden eller indkøbscentret med den gratis shuttletransport. Spis dig mæt i tyrkiske retter på AGORA RESTAURANT, en restaurant ved poolen, og få en drink ved baren/loungen. Nyd udsynet til havet, og spis endda udendørs, når vejret tillader det. Du kan også blive på værelset og nyde godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Tag forbi baren ved poolen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 08.00 til kl. 10.00.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 7 EUR for voksne og 7 EUR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 58 EUR pr. køretøj (enkelt)
  • Depositum for kæledyr: 200.0 EUR pr. ophold
  • Tillægsgebyr for kæledyr: EUR 200 pr. indkvartering pr. ophold
  • Gebyr for ekstra seng: 30.00 EUR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den udendørs pool har lukket i oktober.
  • Adgang til poolen døgnet rundt
  • Op til 2 børn i alderen 5 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.

Kort over Paradise Kalkan Villalari

Adresse

Paradise Kalkan Villalari

Kaş, Antalya, Tyrkiet

N 36.266536 E 29.424736

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger