1 / 76

Suna Sun Hotel

Om hotellet

Overnatter du ved Suna Sun Hotel, som ligger i det historiske kvarter i Kaş, er du kun 10 minutters kørsel fra Kaş Merkez Cami og Kaş Marina. Dette hotel ved stranden ligger 23,9 km fra Kaputaş Strand og 0,1 km fra Çukurbağ-halvøen. Føl dig hjemme i et af de 14 værelser, der indeholder minibar og LED-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har designertoiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Çukurbağ-halvøen - 0,1 km
Hidayet Cove Beach - 1,8 km
Inceburun - 3 km
Kas Amfiteater - 4,4 km
Yeni Cami - 4,4 km
Kaş Statshospital - 4,4 km
Kaş Merkez Cami - 4,5 km
Løvens Grav - 4,6 km
Atatürk-statuen - 4,7 km
Kas Bazaar Market - 4,9 km
Kaş Marina - 4,9 km
Rock Tombs - 4,8 km
Kas New Yacht Marine - 5,1 km
King's Tomb - 5,1 km
Den Lille Stenstrand - 5,7 km

Den nærmeste lufthavn er:
Kastelorizo Island (KZS) - 17,4 km
Dalaman (DLM-Dalaman Intl.) - 158,6 km

Den foretrukne lufthavn for Suna Sun Hotel er Dalaman (DLM-Dalaman Intl.).

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en flersproget medarbejderstab. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage. Tilbring dagen på den private strand, og nyd bagefter de rekreative faciliteter, som omfatter en udendørs pool og et spabad. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og tv på fællesarealer. Få en bid mad på Restaurant, en restaurant ved poolen, hvor du kan nyde udsigten til haven og spise udendørs. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Besøg strandbaren, baren ved poolen eller en af de 2 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Gratis komplet morgenmad serveres dagligt fra kl. 08.00 til kl. 10.30. Overnatningsstedet lukkes fra den 3. november til den 5. april.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 120 EUR pr. køretøj (varighed: enkelt, maks. antal personer: 3)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Suna Sun Hotel

Adresse

Suna Sun Hotel

Kaş, Antalya, Tyrkiet

N 36.194358 E 29.594355

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger