1 / 37

Om hotellet

Med et ophold ved Hotel Braun har du en central base i Kirchheimbolanden kun 15 minutters kørsel fra Pfälzerwald Naturpark og Schloss Kirchheimbolanden. Dette hotel 4 ligger 1,5 km fra Museum im Stadtpalais og 1,6 km fra St. Pauls Kirke. Føl dig hjemme i et af de 40 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og tabletter. Der er gratis Wi-Fi og internetforbindelse via kabel, og du kan også underholde dig med et 25-tommers fladskærms-tv med kabelkanaler. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe med plads til bærbar computer og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Schloss Kirchheimbolanden - 0,5 km
St. Pauls Kirke - 0,6 km
Museum im Stadtpalais - 0,8 km
Eagle Arch - 11,4 km
Wartbergstadion - 11,8 km
Rossmarkt - 12,7 km
Nikolaikirche - 12,7 km
Alzey Museum - 14 km
Felsformation Königsstuhl am Donnersberg - 14 km
Kleine Kirche - 14,3 km
Weingut Schales - 15,9 km
Pfälzerwald Naturpark - 16,5 km
Falkenstein Castle - 17,6 km
Schwahn-Fehlinger - 18,1 km
Gutzler - 18,9 km

Den nærmeste lufthavn er:
Mainz (QFZ-Mainz Finthen) - 48,7 km
Mannheim (MHG) - 66,7 km
Frankfurt Lufthavn (FRA) - 69 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Braun er Frankfurt Lufthavn (FRA).

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en flersproget medarbejderstab. Planlægger du et arrangement i Kirchheimbolanden? På dette hotel er der et område på 64 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og mødelokaler. Afhentningsservice fra togstationen er til rådighed uden tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes på stedet. Drag fordel af de rekreative tilbud, inklusive en sauna og udlejningscykler. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Få stillet sulten med frokost eller aftensmad på Panda, en restaurant, som specialiserer sig i asiatiske retter. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt. Hotelstars Union tildeler en officiel stjernebedømmelse for overnatningssteder i Tyskland. Dette overnatningssted er blevet bedømt til 4 stars.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 9.50 EUR pr. person (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Gæsterne kan arrangere at medbringe kæledyr ved at kontakte hotellet direkte ved hjælp af oplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Hotel Braun

Adresse

Hotel Braun

Kirchheimbolanden, Rheinland-Pfalz, Tyskland

N 49.665486 E 8.016168

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger