1 / 76

Om hotellet

Føl dig hjemme i et af værelserne, der indeholder MP3-dockingstation og LCD-tv. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har hårtørrer og badekåbe. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Tilbring dagen på pisterne, eller nyd de andre rekreative faciliteter, der inkluderer en sauna. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, skiopbevaring og gavebutik/aviskiosk. Dette hotel tilbyder roomservice (i et begrænset antal timer) på værelset. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt.

  • Der vil blive opkrævet et tillægsgebyr for kæledyr
  • Tidlig indtjekning er mulig mod et gebyr (afhænger af tilgængelighed)
  • Sen udtjekning er mulig for et gebyr (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Hotellet tillader kun kæledyr på specifikke værelser, og der gælder desuden andre begrænsninger for kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster skal henvende sig direkte til hotellet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr.
  • Det anbefales at have en bil for at komme til og fra dette overnatningssted.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort over Hotel Seebichl

Adresse

Hotel Seebichl

Kitzbühel, Tyrol, Østrig

N 47.45608 E 12.37428

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger