1 / 48

Hotel ICON

Om hotellet

Med et ophold ved Hotel ICON har du en central base i Kowloon, kun 5 minutters kørsel fra Harbour City og Temple Street Night Market. Dette hotel 5 ligger 5,4 km fra Hongkong Convention and Exhibition Centre og 9,3 km fra Ocean Park. Føl dig hjemme i et af de 262 værelser med individuelt møblement, der desuden har køleskab og LCD-tv. Din seng er udstyret med dundyner og premium-sengetøj. Der er gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi, og med en tablet og kabelkanaler er der også sørget for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med badekar eller bruser samt brusehoved med spredningseffekt og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Hongkong Polytekniske Universitet - 0,1 km
Tsim Sha Tsui Promenade - 0,1 km
Kimberley Street - 0,5 km
Knutsford Terrace - 0,6 km
Hongkong Kolosseum - 0,7 km
Avenue of Stars - 0,8 km
Kowloon Mosque and Islamic Centre - 0,9 km
Kowloon Park - 1 km
K11 Art Mall - 1 km
Hung Hom Promenade - 1,2 km
Chungking Mansions - 1,2 km
Hongkong Rummuseum - 1,3 km
Canton Gade - 1,3 km
Harbour City - 1,4 km
Temple Street Night Market - 1,4 km

Den nærmeste store lufthavn er Hongkong internationale lufthavn (HKG) - 33,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og hurtig indtjekning. Planlægger du et arrangement i Kowloon? På dette hotel er der et område på 570 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og et mødelokale. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage og ansigtsbehandlinger. Hvis du leder efter rekreative muligheder, vil du kunne finde et døgnåbent motionscenter, en udendørs pool og en sauna. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og bryllupsfaciliteter. Få en bid mad på The Market, som er en af 3 restauranter på dette hotel, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice døgnet rundt Slut dagen af med en drink i baren/loungen or baren ved poolen. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 328 HKD for voksne og 207 HKD for børn (cirkapriser)
  • Der opkræves et tillægsgebyr for sen udtjekning

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Poolen er tilgængelig fra kl. 08.00 til kl. 20.30.
  • Ét barn, i alderen 12 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Det er ikke nødvendigt at have en bil for at komme til og fra dette overnatningssted.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Hotel ICON

Adresse

Hotel ICON

Kowloon, Hongkong SAR

N 22.300557 E 114.179336

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger