1 / 100

Le Bleu Hotel & Resort

Om hotellet

Overnatter du ved Le Bleu Hotel & Resort, som ligger ved vandet i Kuşadası, er du kun 1 minutters kørsel fra Kvindernes Strand og 8 minutters kørsel fra Kuşadası Marina. Dette hotel ved stranden ligger 19,1 km fra Ephesus-ruinerne og 14,5 km fra Aqua Fantasy Aquapark. Føl dig hjemme i et af de 263 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og LCD-tv. Værelserne har privat balkon. Et tv med satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med badekar eller bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Kvindernes Strand - 0,6 km
Yılancı Burnu - 3,1 km
Atatürk-bjerget - 3,2 km
Kaleiçi Moske - 3,3 km
Scala Nuova Butikscenter - 3,4 km
Dilek Milli Parki - 3,6 km
Kuşadası Slot - 3,6 km
Kusadasi Strand - 4 km
Kavaklidere Anatolian Wines - 4,1 km
Engelliler Plajı - 4,2 km
Kuşadası Marina - 4,7 km
Kuşadası Long Beach - 5,4 km
Aqua Atlantis - 6 km
Kuştur - 9,7 km
Tusan Strand - 10,4 km

Den nærmeste lufthavn er:
Samos (SMI-Samos Intl.) - 314,2 km
Izmir (ADB-Adnan Menderes) - 86,5 km

Den foretrukne lufthavn for Le Bleu Hotel & Resort er Izmir (ADB-Adnan Menderes).

Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom et konferencecenter og mødelokaler. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt). Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Efter en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools, kan du tilbringe resten af dagen på den private strand. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, babysitning (tillægsgebyr) og spillehal/spillerum. Gæsterne kan få et lift til nærliggende destinationer med transportservicen (tillægsgebyr). Dette hotel tilbyder priser med alt inklusive. Måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i priserne med alt inklusive. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Få en bid mad på Main Restaurant, som er en af 3 restauranter på dette hotel, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice døgnet rundt Besøg baren/loungen, strandbaren eller en af de 2 barer ved poolen, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Gallamiddag nytårsdag (1. januar) pr. voksen: EUR 115.00
  • Gallamiddag nytårsdag (1. januar) pr. barn: EUR 57.5 (fra 3 til 12 år)

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 25 EUR for voksne og 25 EUR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 70 EUR pr. køretøj (enkelt)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Le Bleu Hotel & Resort

Adresse

Le Bleu Hotel & Resort

Kusadasi, Aydin, Tyrkiet

N 37.839653 E 27.237937

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger