1 / 64

Madame Vacances Hotel Le Mottaret

De tre dale - Meribel, Frankrig

Om hotellet

Der tilbydes satellitkanaler og en iPod-dockingstation som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har badekar eller bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner og pengeskabe, og rengøring udføres dagligt. Gæsterne har blandt andet adgang til en flersproget medarbejderstab, vaskeri og et pengeskab i receptionen. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage. Drag fordel af den nemme adgang til pisterne på dette hotel, der desuden har en indendørs pool og et spabad. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og skiopbevaring. Dette hotel tilbyder priser med alt inklusive. Måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i priserne med alt inklusive. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på dette hotels kaffebar/café.

Dette overnatningssted har modtaget sin officielle stjernevurdering fra ATOUT France, det franske agentur for turismeudvikling.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Den samlede pris for ophold den 24. december inkluderer et gebyr for en obligatorisk gallamiddag juleaften

Kort over Madame Vacances Hotel Le Mottaret

Adresse

Madame Vacances Hotel Le Mottaret

Les Allues, Savoie, Frankrig

N 45.373307 E 6.577962

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger