1 / 100

Residence Del Mar Emotion

Medulin, Kroatien

Om hotellet

Med et ophold ved Residence Del Mar Emotion i Ližnjan er du kun 15 minutters kørsel fra Pula Arena og Bijeca Strand. Dette lejlighedshotel 4 ligger 15,3 km fra Punta Verudela Strand og 4,1 km fra Adrenalin Park Medulin. Føl dig hjemme i et af de 220 aircondition-afkølede værelser, der indeholder tekøkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og kogeplade. Værelserne har privat balkon med møbler. Der er et 10-tommers LCD-tv med digitale kanaler, som sørger for underholdningen, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Bijeca Strand - 3,1 km
Adrenalin Park Medulin - 3,4 km
Kvarner Bugt - 4,3 km
Jangalooz Adventure Park - 7,6 km
Golden Sun Casino - 11 km
Dvojna Vrata - 11,3 km
Zerostrasse - 11,3 km
Arkæologisk Museum - 11,4 km
Det Istrianske Museum for Moderne Kunst - 11,4 km
Orthodox Church of St. Nicholas - 11,4 km
Nesactium - 11,4 km
Pula Arena - 11,4 km
Herkulesporten - 11,4 km
Forum - 11,6 km
Det Offentlige Palads - 11,6 km

Den nærmeste store lufthavn er Pula (PUY) - 13,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og vaskeri. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Slap af på den private strand, eller drag fordel af andre rekreative faciliteter, såsom en sæsonbestemt udendørs pool. Tag et smut forbi den lokale snackbar/deli, der betjener Residence Del Mar Emotions gæster. Slut dagen af med en drink i strandbaren or baren ved poolen. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 08.00 til kl. 10.00. Følgende faciliteter lukkes på sæsonbasis hvert år. De vil være lukkede fra den 1. oktober til den 16. maj:
  • Bar/lounge
  • Spisested
  • Parkeringsområde
  • Swimmingpool

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Skatten er sæsonbestemt og gælder ikke nødvendigvis hele året. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 1.00 pr. person, pr. nat. Denne skat vil være gældende fra den 1. oktober til den 31. marts. Skatten gælder ikke for børn under 12 år.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 1.50 pr. person, pr. nat. Denne skat vil være gældende fra den 1. april til den 30. september. Skatten gælder ikke for børn under 12 år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 14 EUR for voksne og 7 EUR for børn (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den udendørs pool har åbent fra maj til september.
  • Gæster kan få adgang til deres værelser med en mobilenhed.

Kort over Residence Del Mar Emotion

Adresse

Residence Del Mar Emotion

Ližnjan, Istrien, Kroatien

N 44.82897 E 13.955313

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger